Јас и' пркосам со машинчево мое, ама не е тоа тоа. Се ми е на low и пак сум како во слоу моушн. Поготово кога правам roll, ептен ми пречи.
Еве првиов бос ме скина дури 4 пати само поради ова. Не, дефинитивно треба надоградување ако сакам да ја завршам поскоро.
Инаку играта вака на прв поглед е добра, но јас би рекол не подобра од двојката. Многу работи се копирани од Bloodborne.
Има доста работи кои двојката ми ја правеа многу помадлеста, но за тоа друг пат. Нема да правам уште сега темелни компарации, прерано е.[DOUBLEPOST=1460753041][/DOUBLEPOST]Еве сум иначе..
Intel i3 4130 3.4 GHz
GeForce GT 630
RAM 4
GT, a? Ништо. Можеш да пробаш две работи. Да намалуваш резолуција и да вратиш на постар драјвер од nvidia, не ми текнува само која верзија, ќе најдеш на нетов, ама луѓе викаат дека поновиве драјвери го ебеле фрејмрејтот.
Или да чекаш да извадат Nvdia game-ready драјвер за оваа.
Стај барем уште 8гига рам, алва цени се сега, некои 2500 денари и пробај со намалена резолуција и постар драјвер, ќе имаш некои 25-30 фрејма.
Ја имам слична на твојава конфигурација, и седнав, ја видов кое срање е и отидов нов да ми склопат.

Oдам таму, му викам на батето нов да ми склопи, ми вика абе стрпи се до Септември, додека DDR4ките да станат компатибилни со некој таму хардвер, сега ептен нов...не знам, не го слушав нешто многу, ама за мое добро било да почекам, да не сум фрлал џабе парите. Па сменив матична, процесор i5ка, ставив 16гига рам и пак истурив скоро како за нов.
Многу, многу е добра. Немој да ја споредуваш со двојката, со тоа тешко срање. Двојката имаше ужасен, нелогичен дизајн и наместо креативни битки спамаше противници. Оваа е у најмала рака на ниво со кецот од тоа досега што видов(До Анор Лондо сум стасан, имам уште многу), ама секој противник им е паметно поставен, има добри шорткати, системот за лечење им е среден и босовите се одлични. И музиката е супер.