- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.637
- Поени од реакции
- 19.154
Втор впечатлив бос од Дарк Соулс 3 ќе го ставам Dancer of the Boreal Valley, кој не знам поради кои причини, многумина го опишуваат како еден од најтешките во дарк соулс универзумот. Сепак, иако тежок, најважното е што нуди фер борба и дава сатисфакција откако ќе го поминеш, што не мора да биде правило - колку потежок толку поголема сатисфакција. На пример Радан Консорт, е еден од најужасните, сигурно меѓу најтешките босови воопшто и сепак не осеќав ништо посебно кога го поминав, само олеснување. Денсерот, како му одземате хелт, така станува се поагресивен за на почеток на втората фаза да ве нападне со 8 чинам спин слашови и баш е уживање кога сите 8 ќе ги изролаш. Ме помачи малку, на 3 4 пати ми беше на еден удар и сепак ме враќаше на почеток. Селлсвордовите дабл хендед се ептен ОП во играта и интересни за играње. Вториот избор ми е Wolfknight Greatsword а ептен мерак ми праи и Profaned Greatsword ама немам доволно материјал за надградба.
Благодарност воедно до @wot, сега ми текна, сеуште не сум го известил, благодарение на него имав можност неделиве да ги поминам во уживање со Shadow of the Erdtree, и воедно ме поеба поштено, мислев сум завршил со некои стари работи од под тепих и еве пак ги вадам на виделина. Фала пријател, ептен фер дечко излезе према мене и другарчина.
Ќе ве замарам за ДС босови периодов кои ме фасцинираат после толку време.
Благодарност воедно до @wot, сега ми текна, сеуште не сум го известил, благодарение на него имав можност неделиве да ги поминам во уживање со Shadow of the Erdtree, и воедно ме поеба поштено, мислев сум завршил со некои стари работи од под тепих и еве пак ги вадам на виделина. Фала пријател, ептен фер дечко излезе према мене и другарчина.
Ќе ве замарам за ДС босови периодов кои ме фасцинираат после толку време.