Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто тролање? Кој е тоа на сликата до хелтбарот?Не знам со кој од модовите што ги имам ставено е направено ова, ама јако тролање у секој случај
Прегледај го приврзокот 136260
Ти ебам и curse и тоа жабите посрани да ти ебам, више два пати морам да фармам по 3000 души и да одам до црквата за да купам ајтем да ја тргнам клетвата. Изгледа играта сака да ми каже да не рипам више кај нив![]()
Зошто тролање? Кој е тоа на сликата до хелтбарот?
Ја симнавте, играте ли, се дешава ли нешто? Зборете.
Јас ќе пробам на ова моево скромно. Или ќе чекам подобри времиња за нова машина![]()
Јас и' пркосам со машинчево мое, ама не е тоа тоа. Се ми е на low и пак сум како во слоу моушн. Поготово кога правам roll, ептен ми пречи.
Еве првиов бос ме скина дури 4 пати само поради ова. Не, дефинитивно треба надоградување ако сакам да ја завршам поскоро.
Инаку играта вака на прв поглед е добра, но јас би рекол не подобра од двојката. Многу работи се копирани од Bloodborne.
Има доста работи кои двојката ми ја правеа многу помадлеста, но за тоа друг пат. Нема да правам уште сега темелни компарации, прерано е.[DOUBLEPOST=1460753041][/DOUBLEPOST]Еве сум иначе..
Intel i3 4130 3.4 GHz
GeForce GT 630
RAM 4