- Член од
- 30 јануари 2013
- Мислења
- 162
- Поени од реакции
- 136
Едвај чекам нов компјутер за да можам да ја играм! Ќе ограбам банка за играва!DARK SOULS II JA IMA ZA XBOX VEKE!
EDVAJ CEKAM!
Едвај чекам нов компјутер за да можам да ја играм! Ќе ограбам банка за играва!DARK SOULS II JA IMA ZA XBOX VEKE!
EDVAJ CEKAM!
Се што си знаел за играње на хард.. заборави.Дали вреди да се проба играва или ич да не прашувам? Мислам сакам игра со предизвик... А не сум седнал и автоматски да тепам се живо на хард. И исто дали ќе ми треба џојстик или ќе можам и на тастатура да ја играм ко шо треба? И дали се поврзани првата и втората?
This makes me giggle like a wet schoolgirl.Inaku igra nekoj DS II?
26 sati dosega Lvl 85 i sum vo Huntsman Copse... Toa ti e 1/4 od igrata pominato. 100 sati ke me fati prviov playtrough ebago.
Vo golema mera e podobrena. Koga vikam podobrena mislam na onaj learning curve sto falese vo prviot del. Ne e tolku frustriracki na pocetok
Koga ke izlezes vo Majula pocnuvas so Forest of The Giants kade e poprilicno lesno i komotno mozes da doturkas do 25-30 lvl i da izgradis dobar karakter za ponatamu. The Pursuer bossot e tamu tezok ali ako igras online vo co-op znacajno ke si ja olesnis rabotata.
Graficki malku razocaraa....Ne ispadna nisto od toa sto najavuvaa vo traileri ali boze moj. DS ne se igra za grafika nego za gameplay a vo dvojkava e doveden do perfekcija.
Се што си знаел за играње на хард.. заборави.Не збориме за ретардиран АИ па дека на хард го јадеш одбилокаде, само оти е на хард. Инсталирај, гејмплејот е фантастичен. И rewarding.
Јас играв на тастатура, не ми легна на џојстик. Ама има премногу средување и адаптирање на почеток, ако тоа не те разубеди..
This makes me giggle like a wet schoolgirl.Чекаме за PC..
Не се одкажувам ја така лесно. Мразам лесни игри, а тешките ми се предизвик на некој начин. Значи супер е играта...ОК...време е да се затворам и да почнамProbaj ja...Mada cisto sumnjam deka ke izdrzis poveke od 2-3 sati...Ke padne Uninstall.
Mene mi trebase godina dena i 3 instaliranja za konecno da se navlecam na igraa. A koa ke pocnes vrakanje nema.......
Јас грешев. Изгледав малку гејмплеј, Маџула изгледаше прекрасно.. не дека барам графика. А и не ми делува разводнето, дури death traps има скоро на секој трет чекор.Слабо hype за двојкава...
Значи пак ќе бидеме четворица....не, тројца на темава. Се избришал змејокосачот Мура...Мурж...Муржи...Маруж oh fuck that guy, ионака имаше прекомплициран ник.
Ете така. Ова е веќе хајп.Јас грешев. Изгледав малку гејмплеј, Маџула изгледаше прекрасно.. не дека барам графика. А и не ми делува разводнето, дури death traps има скоро на секој трет чекор.
За хајп.. ми се плаче.
Ми се плаче.
Животот ми е сведен на чекање DS II.
Ми се плаче.
Oд тоа што видов е пак фри роам али со помал (расположлив) свет и лимитиран низ кај може и се тоа. Така некако.Ете така. Ова е веќе хајп.
Не е совршен, како ^, ама е сосем солиден.
Значи, истото сме си го спојлнале. Маџула. Јас и Mirror Knight го видов. Колку добро склопена битка е тоа. Одвај чекам да ја играм офлајн, на кракувана DS2 и да ми се сјебе тотално mindfuck-от што го приредува тој бос, затоа шо сум ефтин и скржав.
Згрешив дека е разводенета. Мислев дека ќе биде оти го сменија главниот дизајнер на Demon souls и на кецот...заборавив како се викаше, нека биде Kappa-San и ставија некои анонимуси да го водат проектот. Многу, многу ми е мило дека не бев во право. Одлична е.
Ти виде дали и за тоа другото сум згрешил, дека ќе го ограничат движењето? И тука е free-roam?
Pred da zavrsi mesecov, posleden pat koga proveriv.Кога искача за РС двојката?
Хаха, не. Worth it?Pred da zavrsi mesecov, posleden pat koga proveriv.
Ja igrase kecot?
Totally worth it, не седнувај на двојката без кецот свртен неколку пати xD ќе ми заблагодариш веруј. Јас сигурно пак ќе ја вртам во наредниве 2 години дур земам нов компјутер па да можам двојката да ја играмХаха, не. Worth it?