Gi skoknav jas togas.. si produziv Majula.
Sum bez nekoj level 60ti i okolu 30tina casa mislam.. ne mi se sviga od start sto ima travel megu bonfire-ite. Prejako e koga ke zaglavis nekade pa da mora da pesacis ako sakas da kupis nesto, ili si zaboravil.. atmosfera ima taka poise, a vaka brzo change of scenery se gubi od magijata na oblastite. Sto se gejmplejot tice, prilicno se macev na pocetok, a ja imav svrteno kecot, trebase da sum kao bog od start

Inaku prv go skinav dragon rider-ot so 200 streli od nadvor pederski oti bese prejak za mene

poso uste dzinovite nemozev da gi mavam.
Odtamu go skinav the last giant, i mi bese mnogu interesna bitka, stoznam..
isto gi skinav posle old dragon slayer, flexile sentry mi bese epten lesen, od prva.. iako oblasta pred bosot - no mans wharf mi bese epten bitchy.
posledno go skinav pursuerot posle 50tina obidi i sega trojcata zlatni gi mavam...
koga go snemuva curse-ot na pola health znae nekoj? (iako iam eden prsten sto mi go dopunuva healthot i ne mi e bas do pola tuku skoro cel poln)
vo bunarot vo majula isto neam dovolno healt da skoknam duri i so prstenot za skokanje od visoko
i kako posledno.. od cija dusa na boss vredi da se naprai oruzje, site mi stojat, a i veza neam kade..
hace e ipak igrava.. ne razocara, ama svetla mi e nekako, zavisi sega od krajot neli i sve toa, ama kecot mi e uste podobra.
a, i zapaliv torch.. ama me mrzese da doznavam, trae 30tina minuti i valda treba site kameni statui valda da se zapalat?
kako i da e, ne deka za kecot koristiv net, ama za ovaa nitu mozam, poso doma nemam net i zaglavuvanjata nekade se premnogu frustriracki.
i graficki mi se sviga ovojpat, moram da priznaam..