- Член од
- 1 ноември 2019
- Мислења
- 357
- Поени од реакции
- 356
Тогаш за тебе е обавеза, мора да ја изиграш штом си толкав фан на ДС. На ПЦ може ќе ја видиме само на некој емулатор според мене, а тоа би било за пар години (3-5), или да си најдеш некој евтин ПС4 или да си земеш ПС5 каде што и се очекува нова Бладборн иако до сега нема никаква најава само пуста желба и по некоја шпекулација.Јас би рекол Bloodborne за соулс-нубер е убиство од игра, па и за мене како ветеран (ако можи така да се кажи). Очигледно нема да имам прилика да ја изиграм пошо не верувам да ја извадат на пц платформа, али и да се деси... верувам дека ќе минам трнлив пат.
Тешко без штит, ќе треба усовршување rolling/dodging.
За стилот на игра малку ќе ти е проблем што ќе немаш штит бидејќи си навикнал да играш со штит, но добро е што пак во краток временски период можеш да ја повратиш изгубената енергија со тоа што ќе му зададеш удар на противникот од кој што си изгубил енергија. Тука е и пиштолот кој има иста механика со штитот во ДС каде што одмавуваш со него во право време, тука пукаш во право време за ист ефект. Ја цела ДС3 ја изиграв без штит, само кај Гаел користев. Ќе навикнеш само дај боже да имаш прилика скоро да ја изиграш.
Nier Automata и Nioh ги имаш за ПЦ, изиграј ги нив, предлог од мене