Darling
High Value
Ako e chained ogre, toa e klasicen dark souls boss, cekaj da se trasne na zemja i mavaj go togas, i izbegnuvaj mu go toa koa saka da te gushne so dvete race.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako e chained ogre, toa e klasicen dark souls boss, cekaj da se trasne na zemja i mavaj go togas, i izbegnuvaj mu go toa koa saka da te gushne so dvete race.
Mu odis so stelth na ovoj.Не планирав да ја пуштам пак во скоро време, и секако не барав како да го тепам, само да си кажам дека не ме бива и не сакам вакви игри
Ама еве...
Прегледај го приврзокот 247527
Не планирав да ја пуштам пак во скоро време, и секако не барав како да го тепам, само да си кажам дека не ме бива и не сакам вакви игри
Ама еве...
Прегледај го приврзокот 247527
da ako ja igras na easy ili normal...Вичер
da ako ja igras na easy ili normal...
Немам време за gwent.frog prince i olgierd se mnogu teski za kezualci![]()
Мене никакво задоволство не ми претставува сто пати да умрам пред нешто да успеам да направам. Ич нема да се осеќам како да сум направил нешто, само ќе ме држи нервозата што сум изгубил толку време без никаков напредок во играта. Затоа не се вакви игри за мене, а другите си ги играм на нормал, па дури и на изи ако почнам на нормал да умирамНе можеш да замислиш колку те разбирам и колку се соживувам со тебе...
Али верувај, не дека не те бива за овој жанр на игри, мислам дека треба да им дадеш шанса, дозволи да те извози играта и не се фрустрирај
Не знам кои делови си ги играл, а можеби и сите си ги превртил, не е битно, зборувам општо за сите кои не им лежи овој тип на игри.
Ова го велам бидеќи знам како се осеќав кога за прв пат ја почнав ДС2. Толку ме изнервира шо не верував дека ќе можам да ја издржам и да ја завршам докрај, по што и следеше - делит (после првиот состанок)
Но со вториот обид бев упорен и ѝ ги научив механиките на играта.
И отпосле сфатив дека баш во тој тип на игри припаѓам.
Вичер, АК, РДР идр... тоа е сето кежуал.![]()
На @wot му се објаснував пред 5-6 години... дека нема поента да продолжам да играм игра во која умирам од рандом прасиња кои случајно ми излегоа од една трева на ДС 2, уште во првите 15-20 мин од играта. (тој знае добро за кои прасиња станува збор)Мене никакво задоволство не ми претставува сто пати да умрам пред нешто да успеам да направам. Ич нема да се осеќам како да сум направил нешто, само ќе ме држи нервозата што сум изгубил толку време без никаков напредок во играта. Затоа не се вакви игри за мене, а другите си ги играм на нормал, па дури и на изи ако почнам на нормал да умирам![]()
Ти се нема погодено игра за која си спремен да изгинеш сто пати само да ја поминеш, веројатно нема некоја од тие по тешките што ептен ти се допаднала. Инаку и јас не преферирам тешки игри, обично ги играм на нормал и штом ќе ја завршам и ќе ми пројде меракот, преминувам на следната. Секиро беше играта што ме натера да изиграм една од тие тешките односно игрите што немат подесување на тежина.Мене никакво задоволство не ми претставува сто пати да умрам пред нешто да успеам да направам. Ич нема да се осеќам како да сум направил нешто, само ќе ме држи нервозата што сум изгубил толку време без никаков напредок во играта. Затоа не се вакви игри за мене, а другите си ги играм на нормал, па дури и на изи ако почнам на нормал да умирам![]()
За твоето гејминг его имам еден предлог. Изиграј ја Nier Automata на најтешко, јас на немам играно така но велат дека е прилично тешка.На @wot му се објаснував пред 5-6 години... дека нема поента да продолжам да играм игра во која умирам од рандом прасиња кои случајно ми излегоа од една трева на ДС 2, уште во првите 15-20 мин од играта. (тој знае добро за кои прасиња станува збор)
Баш тоа убиство беше тригерот за да ја делитнам, перманентно.
Али за да и' се вратам повторно клучно беше моето гејминг его. Во стилот ... "шо гејмер сум ако правам bitch-out и ако делитам игра која ми прави rough times, морам да ја шљакнам јас, а не таа мене"
Е ова ми беше мајндсетот.![]()
За твоето гејминг его имам еден предлог. Изиграј ја Nier Automata на најтешко, јас на немам играно така но велат дека е прилично тешка.