Daredevil

• Креатор на темата Креатор на темата HoT IcE
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека кога ќе го видиме во нова сезона или ако гостува во другите серии, ќе има промени во костимот, пред се дупло Д на градите треба да му стават....и кога го зимаше костимот, тој му рече дека немал многу време за да го усоврши ама дека во таа ситуација ќе заврши работа!!

Уште последнава епизода ми остана, i'm hyped and sad.. :D[DOUBLEPOST=1429304979][/DOUBLEPOST]Финалево.:bravobe::bravobe::aplauz:

Последно уредено од модератор:
Убаво му кажа Healy Кукавица си, значи исто како Ароу, Персон оф интерест, ги тепааат лошите на велико а ниедно убиство не прават.

До 4та епизода сум. Не знаев дали ќе ми фати око ама дека ја испофаливте тука па и дадов шанса. Сега за сега ми се свиѓа, ќе видиме понатака.

До 4та епизода сум. Не знаев дали ќе ми фати око ама дека ја испофаливте тука па и дадов шанса. Сега за сега ми се свиѓа, ќе видиме понатака.
Уште подобра е натаму :D[DOUBLEPOST=1429662979][/DOUBLEPOST]10687141_756629854456024_3204985096626716107_n.jpg 11164604_845253095549126_4469158102765590844_n.jpg
:pos::pos::pos::pos:

Обновена за втора сезона.

Уште првата ја немам завршено, ама ќеф ми е дека и в година ќе ја има. Дефинитивно една од најдоврите серии шо ги имам гледано во последно време.

Фиск човече :vozbud: Ау кој полн погодок е Винсент за серијава. За сеа DareDevil серијава не е многу далеку од Batman филмот. За ДЦ серии да не правиме муабет. Се вадат некако на Флеш, али ни една не им е ни до колена на ова. Свака Част :cuc::bravobe:

Да се пишам у темата само...
Изгледав 6 ОДЛИЧНИ епизоди. Стра ме да продолжам пошо стра ме од season end cliffhangers, a втората сезона е дури 2016та.
f14bTRw.png

Audience score :D
Blood and violence. Немам видено нешо со Marvel на почеток а да има крв. Одлично е. Треба повеќе вакви. Накај R-rated.
Сеа уште за Панишер вакво нешто да направат, мош и crossover као Arrow & Flash шо си прават пошо ова го видов:
6O3tJ8v.jpg

И едно прашање пошо нема кај да прашам... Ист универзум се, со Avengers и шознам. Daredevil го има во Civil War, мош и Charlie Cox ќе го има.
Сакам да се ракуват со Роџерс. Посебно ако Chris Evans гостува у некоја епизода....
DD-Cap-final.jpg

На ова мислам.
oM6Rwe6.png

#RoadtoCivilWar

Последно уредено:
Прва сезона изгледана, добро е што има по 13 епизоди па нема да не гњават многу со заплети како кај Arrow

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Ја изгледав во 2 дена. Браво за Марвел. Street level hero at his best. Одличен кастинг и глума. Чарли, Винсент и Вонди(Бен) растураат во улогите.

Оваа и останатите најавени три серии на Нетфликс се полн погодок за проширување на Марвел универзумот

#ItIsAllConnected

Se ubiv barajki naocila ko na Mat, oni custom da ti bile, im ebam mater!

Dobro finaleto.. Me nerviraat ocite na noviot kostum i mene.

Карен ме изненади во 11та епизода, борбата во финалето и Мет во костумот одлични. Кој ќе чека цела годинааааа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom