Daredevil

• Креатор на темата Креатор на темата HoT IcE
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен ме бендиса, супер е серијава.

Odlichna serija definitvno vo top 5 ja stavam..
Gledam nikoj na temava ne ja spomnuva zena mu na Fisk, a sigurno ke bide mnogu opasen lik vo vtora sezona.

Денес почнав да ја гледам, серијава е лудница.Таа борбата во ходникот е ремек дело.

Цела серија е предобра. Нешто како буквар за херојски серии ти доаѓа, the basics and stuff. Нешто како Нолански Бетмен, има длабочина ЧД

Не е кул ова.(n)
Ама добар кастинг за Панишер ќе е овај, растури у TWD.

Добар кастинг за Панишер, можеше и подобар, ама ќе видиме како ќе го одглуми.
Мош нема да биде Season 2 Villain, ама па ќе биде добро Мет да се виде со други Марвелци.
Ја викам за Стив Роџерс ама тешко Еванс да дојде на ТВ, пошо снимат го Civil War сега.

А Daredevil у Civil War, пошо мош и Punisher ќе биде.[DOUBLEPOST=1433900998][/DOUBLEPOST]
agNr0jg_460s_v7.jpg

Последно уредено:
How you track the Punisher? Search for the biggest explosions :vozbud:

Според мене одличен кастинг за Панишер одбрале. Нема шанси Панишер да биде villain на вторава сезона. Очекувам при крај на сезоната да се здружат заедно за да го уништат лошкото од втора сезона. Ќе гледаме далеку покрвава сезона зошто Панишер нема проблем со преминување на линијата

Тешко дека нема да биде негативец, зашто имаше слика од Марвел со изрешетано име Дердевил. :D

сигурно нема да го исклучат Кинкпин од серијата, мислам дека ќе има голема улога, особено во вториот дел од сезоната, каде Панишер и Дердевил ќе треба да ги здружат силите...ќе видиме :D

Втор дел негативци најверојатно ќе бидат оние со дрогата. На онаа што побегна, се збореше за нивно враќање и нинџа баграта на овој што беше у прва сезона.

Многу добра ми беше серијава во првата половина, односно првите 7 епизоди. Потоа некако многу досадна ми стана, одвај догледував епизода. Можеби подобро ќе било да ја скоцкале во 10 епизоди, со повеќе акција и трилер како на почетокот, вака само безвезе ја гледавме геј разврската меѓу него и Фоги и оној глупав лик Карен.
Финалето си беше супер и сигурно не очекува подобра втора сезона.

Интересна е серијава онака лајтерица само има многу послаба глума од сериите на кои се навикнавме во последните години. Во секој случај е добра забава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom