Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Еве еден авион од најновите модели:
avionraro1nv9.jpg

Еве како изгледа внатре:
avionraro1nv9.jpg

Еве како изгледа внатре:
avion1qh8.jpg

Немам патувано, но многу би сакал.

Немам и сакав дa патувам до предмалце ... :)
Вчера гледав еден филм авионов беше преполн со змије и беа агресивни колку беше гаднооо ... :)

Бидена сум со авион два пати Во Турција.
Морам да признам дека бајаги ми беше страв и уште ми е.:kesa:

Не сум патувал, ама ме фака страв у пм. :kesa:

Не сум патувала а и не сакам страв ми е од височина :(

имам патувано до дубровник и назад арно ама ништо не се сеќавам пошо имав само 2 и пол години , ако не ми кажеа мојте немаше ни да знам дека сум патувал со авион

Aвион е светска работа :) Сум летал 7 пати, еднаш околу Скопје, Скопје-Цирих, Цирих-Мајами, Орландо-Њу Јорк, Њу Јорк-Мајами, Мајами-Цирих, Цирих-Скопје! Али првото искуство ми беше нај нај! Прв пат летав со авион пред 4 години, и тоа како награда од Балканска Ебанка. Првин мислев се зезаат, ама се испостави спротивното, значи летавме околу Скопје со Викса и другарчињата у оние двокрилнине авиони ко од филмовите од втора светска војна, се какав на почеток, али еве ме жив сум :) И што беше најтрауматично, со нас имаше и падобранци и насред вожња ни отворија врата и си скокнаа... Подобро прво летање неможев ни да посакам :pos2:

Прв пат летав со авион пред 4 години, и тоа како награда од Балканска Ебанка. Првин мислев се зезаат, ама се испостави спротивното, значи летавме околу Скопје со Викса и другарчињата у оние двокрилнине авиони ко од филмовите од втора светска војна, се какав на почеток, али еве ме жив сум :) И што беше најтрауматично, со нас имаше и падобранци и насред вожња ни отворија врата и си скокнаа... Подобро прво летање неможев ни да посакам
Ти завидувам за тоа што си се возел со Викса & co. :vozbud:

Иначе да не бидам офтопик, да, сум се возела во авион и тоа доста пати, не знам точно колку, околу 20тина се. Најдалечна дестинација на која сум била е Мајами пред 11 години, најблиска ми е Грција ваљда, кога идев на Крф или кога патував до Загреб (не знам кое е поблиску).:toe:

Порано многу почесто патував со авион, сега не толку, последен пат ми беше пред 2 години. И да, задоволство ми е кога патувам со авион, воопшто не се плашам. Посебно го сакам чувството кога полетува, ми се крева адреналинот, а пак, кога слетува малце е незгодно, ко мала ми се превртуваа цревата. :icon_lol:

Aвиокампанија со најдобра услуга во чии авиони сум се возела е Aistrian Airlines.:smir:

Имам голема желба да се возам со авион ама летото ако не одиме со колата на одмор ќе одиме со авион:)

Не :tapp: Ама една од многуте животни желби ми е :kesa: Мнооогу сакам да патувам со авион и затоа најчесто такви сонови сонувам (и секогаш во сонот си велам „ете конечно и јас во авион“, ама кога ќе се разбудам :nesvest:):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom