Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu e ubavo cuvstvoto koga avionot poletuva. Unchangable! Inaku, koga sletuva e malku zafrknato, mnogu boat usite. A najinteresno e kogake vi go zagubat bagazot, ke vi go prosetaat niz Evropa, i ako imate sreka, nekogas ke go dobiete nazad. Zatoa, sovet, ona sto mnogu si go sakate, nosete si go so sebe vo racniot bagaz:)

дааааа:vozbud:накај Турка се возев коа идевме на одмор и е закон:vozbud:Прв пат коа седнав десет мин/пред да тргне авионот јас се држам за столче мајка ми ме глеа вика пушти се уште не полетал авионот:pos:А на вракање ми беше жал сакав уште:vozbud:

Mnogu e ubavo cuvstvoto koga avionot poletuva. Unchangable! Inaku, koga sletuva e malku zafrknato, mnogu boat usite. A najinteresno e kogake vi go zagubat bagazot, ke vi go prosetaat niz Evropa, i ako imate sreka, nekogas ke go dobiete nazad. Zatoa, sovet, ona sto mnogu si go sakate, nosete si go so sebe vo racniot bagaz:)
Уфф прекрасно е чувството кога полетува авионот :vozbud:.

Ehh pamtam da ednas bev!...Nikogas nema da go zaboravam toj den!..prvo zatoa sto epten se shmekav so edna mnogu dobra stjuardesa a vtoro zatoa sto avionot se srusi i ostanavme zivi jas i stjuardesata...avionot se srusi na pust ostrov...bevme dvajcata kako od serijalot LOST...i ne dolzevme mnogu prvo neso so napraivme se opnavme pa posle baravme za jadenje...:)..da dobro e da se leta so avion vredi poradi stjurdesite

dap sum letal so avion...4 pati..skopje- budabest, budapest-bruxelles bruxelles-budapest budapest-skopje...koa se vrakavme i koa sltevame u skopje mislev deka piloto utnal i sme sletale u teheran...aerodromov u sk e ludnica

Imam letano i to mn pati.
Tatko mi porano bese stujard za Avioimpeks i MAT, pa taka da Ohrid-Skopje odev so avion.
isto taka imam letano i vo biznis klasa so Boeing 747-400 KLM do Toronto.
Mislam poubavo nesto od letanje nema:vozbud:

јок,и у блиска иднина не верувам да се качам за нигде... :icon_neut:)

Да оваа лето и тоа по втор пат ама малце ми беше страв да не падне авионот:toe:убаво е ко полетува ама како се дига на горе мислам ќе ми пукнаат ушињата и требаше да слетам Амстердам и чисто беше небото а глетката беше феноменална се зелено и вода

Prvpat mi bese pred eden mesec, skopje-cirih, cirih-washinghton-washington-san francisco :) vkupno 18 saati letanjeeeeeee
A za 9 meseci pak letanje ali od san francisco :)

Да, оваа година прв пат :) Интересно е... На почеток цело време гледав надвор и кога ќе се свртев внатре да видам, ми се превртуваше се' :pos: Затоа после не буљав толку надвор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom