Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
:nenene: не сум летал никогаш,ама мора да пробам некогаш како е зошто многу сакам:vozbud:

Да, имам патувано повеќе пати. Како помал не ми беше страв, ама сеа нешто почна малце да ме фаќа. Ок не паничам ама пак добивам некои луди мисли, демек сеа ќе падне еве го :). А последниот пат, баш пред да слетаме изгледа многу ветер имаше и авионот почна страшно да се тресе, и си реков, Сеа ли најде да паднеш бе пичка ти материна :pos:

Imam patuvano ama komotni sedista vo Economic samo na film. Ako ti e sediste vo sredina e togas si naebal posebno ako imas podolg let

Немам патувамо а незнам дали сакам или не сакам.Имам гледано претерано мнгу филмови со паѓање на авиони и тешко ќе соберам храброст.

Не... а шо знам би сакал, иако имам така страв од таквите работи :):toe:

Не сум патувал, ама доколку ми се укаже прилика без размислување прифатувам.

Не сум патувал иако многу би сакал и се надевам дека ќе ми се пружи прилика во животот да патувам

Не сум патувал..Страшно ми е многу и нема да патувам.:nesvest:Нејкам да у*рам во Авион.:kesa::pipi:

Два пати до сега по 3 саати :pipi: првиот пат не се сеќавам сум имал 2-3 год. а вториот пат пред 3-4 години беше интересно е:vozbud:

Закон е да патуваш со авион,јас имам патувано од Германија до Скопје и многу е јако адреналинот ти е стотка:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

имам патувано со авион повеќе пати кога имав 8год патував до НовЗеланд 24часа...имам патувано 3-4пати до Англија и не е ништо страшно у авион да се возиш :)

немам патувано и несакам:pov::pov::pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom