Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde be momci nema nikoj???:pos2:
А таг...таг може буквално секој да нацрта т.е. напише. Има еден графит што мн. ми се свиѓа позади школото „Гоце Делчев“ во Центар е, на влезот во гаражите. Ќе ги сликнам, па ќе ги прикачам. Мислам дека тоа е најдобриот графит во Скопје што го имам видено. И се надевам дека со ова акцијава што е за бришење на графитите низ Скопје, нема него да го избришат!:nesum:Вук знаеш ја шо мислам за твоите делаajde be momci nema nikoj???:pos2:
Само дај грабни спреј и на ЅИД мавај ги 
Лелееее свршив на графитот! Вакво нешо у фотошоп не се вадиАко не се уметност и може секој да нацрта вакво нешто,
![]()
те молам нацртај го.
И те како се уметност, има графити кои просто оставаат без здив во нивната прецизност и убавина.

Сите ние грешиме ти си у право само не замарај и не спамирај! Пиша еднаш шо мислиш доста е.Прво вие разберете што е уметност па после ке правиме муабет.До тогаш вие сте тие што си имате во главата зацртано една ствар и тоа погрешна.:uvo: Поздрав
Џезз 83 е ЅВЕР
Вандализам се добро пријатно доста само...Графити = Вандализам , ништо повеке колку сака нека биде фино нацртано! ПОЗДРАВ!:tv:
И то како се уметност
_Графитите се состојат од натписи , слогани и цртежи исчкртани или нацртани на ѕид и/или друга приватна или јавна површина. Зборот "графити" потекнува од латинскиот збор "graphium" , кој значи "да се напише". Поимот графит е првобитно употребуван од археолозите за да опишат цртеж или писмо на древните градби и споменици како што се тие во Помпеја ,Египет и во Римските катакомби.
имам некој страни кој можеби ќе ви помогнат во изработка на графити...
http://learngraffiti.net/ - како да нацртаме графити(туториал)
http://www.fuentehiphop.net/tagcreator/ - таг креатор
www.graffiticreator.net/ - букви за графити и изработка
мислам дека овие страни како за почеток ке ви помогнат во изработката...
јас почнав со горенаведените страни и сега за сега ми иде топ, а наскоро ке ставам и некој слики од мој изработки...