Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363
Ne cepkam.. zaso ako cepkam i ke mi cepkaat po telefon.. a mn mrazam da mi cepkaat po tel... poso znam deka edinstveno nesto so cepka zensko e porakite.. i normalno na kraj ke glea sliki hahahaahahah

Ниедна од девојките што сум ги имал не ми била толку блиска за да ме интересира шо има у мобилен.А доколку ми значи некоја повеќе...богами ќе се заинтересирам.Ама пак не би чепкал без нејзина дозвола. Ако сум дозволил да се зближам со таа особа значи и верувам и нема што да проверувам. Е сеа ако ме лаже...Друга работа.

Нит сакам да ми чепкаат нит сакам да чепкам,ко што кажа Френки некогаш погрешно ги протумачувам работите и не чепкам да не испадне весела работата,а и си имам pass стаено,нека проба некој да буричка :icon_lol:

Па тоа е приватна работа така да ни јас не сакам да му чепкам во телефонот ни па он мене.

da cekam da ide u wc pa da cepkam? booooooooo... ne sum Sherlok Holms... sve toa na lice mesto i koa cepkam najcesto cepkam slikicki i pesnicinja sto sakamd a gi prefrlam kaj mene... za poraki... hmmm... pagjam vo iskusenoie ali se vozdrzuvam pos ako na tipot mu tekne da otvori kaj mene u poraki na gaz ke padne... taka da toa ne... inaku poran (dalecno minato ) ko bev tinejdzerce vo pubertet pretav vo sve zivo.. super kontrola... i iskreno se isplatese ponekogas.. ali sea valjda staream pa pocnuva sovesta da me grize.. pu jbg

Нит сакам да ми чепкаат нит сакам да чепкам,ко што кажа Френки некогаш погрешно ги протумачувам работите и не чепкам да не испадне весела работата,а и си имам pass стаено,нека проба некој да буричка :icon_lol:

Лееј и ја имав порано:icon_lol::icon_lol:
:icon_lol::icon_lol:

pa ponekogas da ke cepnam ali retko a i da vidam se gledam nepoznati broevi ovo ono i me mrzi se da isprasuvam kako inspektor nekoj :baeh: a ni on ne mi razgleduva mobilnite si gi burickame ako ni treba saat da vidime ili igrica nekoja da izigrame:)

зашто да не!!!!! можеби тоа го правиме од мала недоверба ама зашто да не му чепкаме по мобилниот, ЈАС СУМ ЗА ЧЕПКАЊЕ ако не чепнеш можеби никогаш некои работи нема да ги дознаеш.:3:

Porano uste na pocetokot na vrskata redvno.Sega veke ne.Cat pat

Не. Не само на дечко ми, генерално, не чепкам по туѓи работи, па и телефон, сеедно чиј е. И не давам да се чепка во мојот. :pipi:

зашто да не!!!!! можеби тоа го правиме од мала недоверба ама зашто да не му чепкаме по мобилниот, ЈАС СУМ ЗА ЧЕПКАЊЕ ако не чепнеш можеби никогаш некои работи нема да ги дознаеш.:3:

А ако чепнеш и ако дознаеш некои работи е тогаш што правиме??Ќе си посакала никогаш да не чепкаш или .....

Нема шанси.Имам потполна доверба,што е и најважно во една врска.И сите што чепкаат нека се замислат како би им било на нив некој да им го чепка тел,поготово партнерот и да бидат седнати како на испитување.Shame on you:icon_redf

Немам навика да чепкам

Не... едноставно не ме интересира... ко што Мојот телефон, Мојата Папка со Документи, и Мојот Новчаник, се моја лична работа, така и кај неа... и покрај тоа што сме во врска, сепак приватноста си постои како правило ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom