Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363
Не. Сепак приватноста си има свои граници и ја почитувам. Тоа ти е исто кога мене некој ќе ми го земе новчаникот и ќе ги потроши сите пари во него што се (не дека се многу :pos:)

леле не! освен ако треба да се префрли некоја песна/слика/клипче/тема или слично, иначе да читам пораки? Не пада ми на памет! Многу е ниско, простачко и непотребно. Ако имам некои сомнежи во партнерот тоа лично ќе му кажам, а вака од љубопитност да чепкам по телефони, не. Непотребно е!

Не,стриктно сум против тоа, и да не се повторувам со останатите погоре, мобилниот си е приватна работа, ако е искрен со мене нема зошто да му буричкам низ пораките.

А што ако не ти дозволува да гледаш слики и сл во телефонот? Крие нешо?
а зошто не би ми дозволил освен ако не крие нешто..?се разбира то јас не го прам без негова дозвола,ако ми кажит дека му сметат,немат појке то да го прам:toe:

а зошто не би ми дозволил освен ако не крие нешто..?се разбира то јас не го прам без негова дозвола,ако ми кажит дека му сметат,немат појке то да го прам:toe:

не би ти дозволил можда од инает ние машките понекогаш сме големи инаетчии :baeh:

Немам таква навика ама вообичаено сакаат да ми чепкаат во телефонот, па будала јас, уште и им дозволувам да ми го "прегледаат". На крај јас испаѓам лош бидејќи добивам прашања "кој/а е ова, зошто ваква порака..."

Aj moze eden den ke nauchite da gi napishte devojkite so mashki iminja vo telefon! I obratno. I taka ke idesh 'na kanter' so: NIKOLA ili VALENTIN! PA ke ti se javi Vasile ili Stojanche za 'na kafe'! PA so DEJAN 'na pivo' ke idete i taka!
Taka da, moze da chepka kolku saka i da se ubie ne moze da ve fati, bashka na devojkata ke i napomenete koe e nejzinoto mashko ime i gotovo! Chista rabota!
Do koga treba da ve ucham? I taka posle nema da imate maka, niti potreba da debatirate na vakvi temi!:smir:

U princip nejkam da mi cepkaat u mobilen i nejkam da cepkam....ama ako mi cepka :pishtoldz normalno posle jas proveruvam...ako toj nema doverba vo mene nemam ni jas!!!Mobilniot e privatna rabota i ako ne mi veruva moze da go cepka za da se uveri vo moite kvaliteti!:pipi:

не не не .... како што мрзам мене да ми чепкаат така и јас не факам...аман па телефонот е дел од интимата...додека бев 17 сакав да чепкам да бришам женски имиња од именик:tapp: знам лудо звучи ама то е то...сега не од проста причина што врска не се гради преку изигравање замор пред се сам на себе па после на партнерот...што и да е се се дознава и да сумњам нема да факам...па и искрено би се поштедила од нервози ако има за што да се нервирам нели? а и секогаш некоја пријателска порака од другар нај обичен што сте се шалеле нешто може од партнерот да е протолкувано погрешно што може да има кобни последици...сепак јас сум за не...а и моментално во мојот партнер иам ПОТПОЛНА ДОВЕРБА

samo na sestra mi za da imam kontrola!! a na devojkata ne!! i nema da i cepkam!! ona ako naumila nesto ke go napravi!! i ako ima nekoi poraki so te treba da se citaat jas po obicaj gi brisam!! i taka znam deka nema so da se vidi u nejziniot mob!!

МНОГУ МИ СЕ ДОПАДНА ОВА НЕКОЈ ПОРАКИ ШТО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЧИТААТ ГИ БРИШАМ...подалеку од машка беља:pos2: а кај девојкаму нема што да се види ц ц ц :pos2:

Еднаш чепнав и тоа што го прочитав испадна дека лошо сум го протолкувал и се деси караница за џабе!Така да више не чепкам зашо обично партнерот секогаш погрешно толкува такви работи!
Фала
Чао
Пријатно
:pos2:

Нешто шо никогаш не би го направил оти нема попроста и посељачка работа. А најјаки ми се паровите на пример одат 2 години и се поздравуват шо прајш срце ова она и ритуалот продолжува се разменуваат мобилните телефони и се гиба кај шо ќе се стигни. Јас лично го немам направено а и немам потреба да го направам тоа. Ако некој сака да те излажи ќе те излажи и пред твои очи, а тоа проверување од друга страна е недостаток на доверба.... и ако има таква работа во една врска нешто не е како шо треба

Ne osem koga si se slikam dodeka voszi za da ne mu smetam
:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom