Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363
Па има да знаеш има. Јас знам многу личности кои не дозволуваат ама буквално на никој да им чепка по мобилен демек имале некои си пораки, некои си слики кои несакале други да ги гледат, мобилниот ќе сте го расипеле и многу безвезе причини а сета работа е тоа што не се сигурни во другите или пак во самите себе и од своите "тајни". И таквите работи. Поздрав.

Па има да знаеш има. Јас знам многу личности кои не дозволуваат ама буквално на никој да им чепка по мобилен демек имале некои си пораки, некои си слики кои несакале други да ги гледат, мобилниот ќе сте го расипеле и многу безвезе причини а сета работа е тоа што не се сигурни во другите или пак во самите себе и од своите "тајни". И таквите работи. Поздрав.

Тие кои не сакале да ти дадат да им го чепкаш телефонот го сториле тоа само затоа што:
а) женско си (грда си)
б) машко си (морон си)
:tapp:

Тие кои не сакале да ти дадат да им го чепкаш телефонот го сториле тоа само затоа што:
а) женско си (грда си)
б) машко си (морон си)
:tapp:

Баш несакам некоја убава девојка во мојот мобилен да види слика од последната пијанка кога на моето топлес торзо имав шал врзан како лента на Мис на светот, трегери, кравата, капа и наочари за 3Д посматрање.

Баш несакам некоја убава девојка во мојот мобилен да види слика од последната пијанка кога на моето топлес торзо имав шал врзан како лента на Мис на светот, трегери, кравата, капа и наочари за 3Д посматрање.

Немој да се вадиш со некои пијанки, признај дека ја криеш и не сакаш оваа слика да ти ја видат. Признај!! :pishtoldz

:smir:

1388.gif

на крај испадна дека сите сме фер, така да никој на никого не му буричка, никој не сака да му буричкаат, а уствари секој на секого му буричка така да нема потреба да се праиме на Тошо

на крај испадна дека сите сме фер, така да никој на никого не му буричка, никој не сака да му буричкаат, а уствари секој на секого му буричка така да нема потреба да се праиме на Тошо

Епа ајде бе сине отвори се... кажи му на светот дека си религиозно воспитан, дека си глава у куќа и дека си маж у врска. Дека девојка ти не смее да мрде ако ти не и дадеш писмена дозвола и дека смее да има секс со тебе само коа ти си расположен. Дека во телефон може да има само еден контакт или евентуално два. Ти, и телефонот од дома. :pos:

Епа ајде бе сине отвори се... кажи му на светот дека си религиозно воспитан, дека си глава у куќа и дека си маж у врска. Дека девојка ти не смее да мрде ако ти не и дадеш писмена дозвола и дека смее да има секс со тебе само коа ти си расположен. Дека во телефон може да има само еден контакт или евентуално два. Ти, и телефонот од дома. :pos:

не знам што ти е муабетот што го тераш и не знам од кај го поврза ова со тоа што го напишав претходно :toe:

довербата е столбот кој ја крепи љубовта.
Прекрасно кажано kat. Довербата, после љубовта, е вториот темел на врската или попрецизно кажано, довербата е дел од љубовта. Ако некого сакаш, ќе му/и веруваш. Безусловната љубов подразбира и искрена доверба. Љубомората е сериозен убиец на врската, а во последно време по мое видување и најчест :)

Паа некогаш ко ќе ми е досадно :) имам доверба ко ќе сум со некој нема потреба од такви нешта...:)

И јас така мислам.Секој има чепнато во телефонот на партенрот или на некој друг,близок.Од 10000000 луѓе на формот испаѓа дека 95 % воопшто немат чепнато,ѕирнато и на сите демек му пречи ако некој му гледа во мобилниот? Мислам,дај бидете искрени малку.

Постојано и буричкам во телефонот али не од недоверба туку и си земам сликите од галерија што и се И си ги праќам на компјутер за да имам слики од нејзе, иначе не дозволкувам да ми чепка никој во мојте телефони па затоа на секој мој телефон има LOCK CODE :helou: што е уште полошо кодовите ми се или бинарни кодови или аски кодови или хексадецимали : )))
(оди погоди ми го кодот)

Буричкам и ми буричкаат. .. пред се така се гради за таа доверба шо зборувате. ..

ne cepkam vo negoviot telefon zasto ne sakam da micepka vo mojot! A mislam deka toa e stvarno nesto mnogu glupavo veke ako sakm da vidamsto ima vo nego ke si prasam posteno dali moze da gledam i mnogu normalno ako rece deka ne moze bi se posomnevala deka krie nesto. Ama sepak da cekam da izleze do negde za da go proveram :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom