Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
дефинитивно може. зашто, секој е посебен на свој начин. нема шанса двајца луѓе да сакаш на ист начин,зашто е секој различен. една работа што ќе ти се свиѓа кај еден човек,може да биде сосема различна кај друг и да те иритира,ама затоа па кај другиот има нешто друго што ќе ти се свиѓа. затоа секој се сака на различен начин. размислете си,и ќе видите дека на пример,не сте сакале двајца бивши на ист начин. тоа е срцето,не разумот. а кога, на пример,се двоумите меѓу двајца,кога морате да изберете, тогаш доаѓа разумот и според реална проценка и ситуации ќе процени кој од тие двајца вреди повеќе за да биде со него.зашто,да можело да се сака само еден,не би се двоумеле никогаш.

не можеш да сакаш двајца подеднакво некогаш зависи од стуацијата доколку имало некоја кавга со човекот што го сакаш страшно те изнервира па бараш утеха во друга личност и за момент можеш да помислиш дека го сакаш ... не значи дека вистински сакаш двајца

нема шанси... ако се мислеш дека сакаш 2ца уствари никој не сакаш.... мош само да ти се свиѓат, како потенцијални љубави

Јас гледав на еден порнич кај шо батката сакаше две во исто време.
Едната ја ебеше а другата му го пушеше.

ова истовремено му го правеле??:pos2::pos2::pos2:

неможе бе две девојки да сакаш у исто време....или ја сакаш едната или другата...половина нема

ова истовремено му го правеле??:pos2::pos2::pos2:

неможе бе две девојки да сакаш у исто време....или ја сакаш едната или другата...половина нема
А ако се близначки? :)

Да свиѓаш да да сакаш не :pipi: Дури и ако се близначки, пак ќе ги свиѓаш двете нема да ги сакаш! Едната ќе ја сакаш зашо е боље карактерно од другата на пример :)

EDIT: Може ако си Шмекерот! Тој ги сака сите :pipi: А и сите го сакаат него :pipi:

Зошто не би можело да се сака 2 или повеќе девојки/дечковци?

Тргнете од примерот дека имате 2-3 браќа или сестри и со сите сте поврзани и ги сакате. Исто и со другари/ки кои ви се најблиски.

Конкретно во однос на прашањево од темава, мислам спротивно на другите, дека е сосем возможно да сакаш 2 истовремено или дури и повеќе.

И тоа немора да значи да ги сакаш подеднакво, едниот можеби повеќе..другиот помалце, сепак.. може да се сака повеќе особи истовремено.

Зарем личностите кои ви значеле престанале со прекинот на врските?

Секогаш ќе постојат некои чувства, кои немора да се неутрализираат со секој нареден партнер.

Mислам дека не, затоа што човекот е створен да сака и да љуби една личност, се друго било страст или симпатија.Не може да се сакаат двајца истовремено, затоа што љубовта е свето нешто и таа треба да биде помеѓу двајца, а не повеќе личности.

pa bi rekol deka e mozno da se zaljubi nekoj vo 2 licnosti a i poveke , bidejki se najdov vo situacija narecena ljuboven cetiriagolnik , toa e takvo nesto sto pocnuvate da se zaljubuvate vo 3 licnosti i so koi sakate da imate edna zdrava opustena vrska no sepak atmosferata vo toj cetiriagolnik pocnuva da stanuva malce po teska za vasata emotivna baza,koja sto na krajot ke mora da menjava nesto pa moze ednostavno da ispadnete od toj cetiriagolnik nekoj odreden kratok period i da preminete vo drug ljuboven povekeagolnik ili pak ednostavno da iskulirate od tie ljubovni 4,5,6 agolnici i ednostavno neli da si ostanete so edna bedna :helou:

Имам другар кој сака многу да живее во куќа... Ама и во стан... Во даден момент сакам да носам точно еден пар на кондури, и да го сакам (ако зборуваме за сакање) тој што го сакам... Се друго се манифестации во недостаток на сакање во вистинска смисла на зборот или пропратни наговестувања за скоро окончување на врската.

На страна традиционално-конзервативни сваќања, љубов во својата изворна форма е премногу чиста (а уште повеќе ретка) за да си дозволиш егзибиционистички луксузи.

Мислам дека може, само што тоа не би го рачунал за онаа искрена, вистинска љубов по која сите трагаме... Едноставно, некој вид на силно затрескување и желба да се биде со повеќе девојки во исто време, подеднакво мили.

Nema shansi 2 vo isto vreme, moze edna da ja sakas a druga da ti se svigja , a da sakas 2 vo isto vreme podednakvo , ma HAH, nema sansi :toe:

На страна традиционално-конзервативни сваќања, љубов во својата изворна форма е премногу чиста (а уште повеќе ретка) за да си дозволиш егзибиционистички луксузи.

Така е така е!
Затоа љубете се,и не пребарувајте,две три четири.

Јас чинам дека не е проблем да има една личност доволно љубов за две - три личности, ама чинам дека најголем проблем е тоа што едноставно се нема доволно време за да се посвети човек на повеќе од една личност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom