Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Maгдалена....девојчето од М2 во 4play...За време на пробите супер беше....симпатично и убаво....а сега кога ја гледам на некои забави,настани,спотови....ауууууу каква извештачена ја направиле...ама баш тој стил со косата и целосно како ја облекле не и стои на неа...додека Изабела пак ми се допаѓа ама не толку....добро е што си го задржа стилот и не е како Магдалена извештачена...иначе мојата тетка во Скопје работи со Момчето на Изабела и се знаат двете...ама ако станува збор за секси сме немале можност да ги видиме малку разголени

uopshte ne mi se svigjaat javnite faci...se koj od koj polev...ima nekoi stvarno shto si izgledaat super i se pazat za izgledot i se, ali povekjeto se ko so pegla tresnati po faca. ne znam vekje ne se bira kaj nas koj ke se pojavi na televizija

nikogas za nekoi od makedonskite javno faci ne sum rekla "wow kakov e deckovo"(ili obratno)mn. se izvestaceni i probuvaat da bidat nesto sto ne se

SpAcE_c0wb0y напиша:
За оваа Елена, незнам зошто, мислам дека е ТЕШКА ШМИЗЛА, а не можам да поднесам такви! Ако има некој нека ме демантира...
Што му фали на девојчето баш си е супер!

Хмммм....и фали малце поправка од фотошоп :bip:

ете пред некоја слика ја имаше без некои поправки од фотошоп и така грда беше....

sch00lGirL напиша:
Ми се допаѓаат водителките на Ред Хот-Ана и Снеже.Некако најсаглам ми се :pipi:
Ана не толку,ама Снеже стварно е топ....секоја чест...не за друго треба 3 пати неделно да чекам да почна РЕД ХОТ за да је гледам Снешка....а кога сме кај водителките и Елена од Телма (и од сити радио) исто е доста добра:je:

Маја Стојановска, Канал 5 - економија:
maja2c.jpg

Ведрана, Канал 5 - временска прогноза:
(се бара слика)

Некако само на нив ми текнува. Или ни се осиромашил македонскиов простор, или пак јас поретко гледам ТВ.
А кога гледам, најверојатно гледам само вести :pos:

Секако дека не се, какво е ова глупаво прашање?:pipi:

Ќе го искористам Acid.
Некако само на нив ми текнува. Или ни се осиромашил македонскиов простор, или пак јас поретко гледам ТВ.
А кога гледам, најверојатно гледам само вести :pos:

Сепак, одговорот е под б)
Искористен.

Па, штознам... слабо мора да признаам, ама ако треба да издвојам некој тогаш тоа би биле:
* Ана Исаиева
* Ана Здравковска

п.с.
Не сум ги видел во живо а баш би сакал.
Ајде сеа, чекам критики за изборот.

Smesni se site sto glumat nekoja sema.

Секси се, се додека не свртам некоја Бугарска, Српска, Руска, Италијанска итн телевизија.

Секси се, како не се.
generateimageaspx2iz.jpg

:pos:

па има има се наога некој ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom