Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Точно, Ана е црната, но би те запрашал...Дали си имал можност да ја видиш Сабина Факиќ во живо, навечер во дискотека, и да стоиш на 2 педи до неа, па да изјавиш дека не е секси? :D
Abe aj ne me zaebavaj brat!?! Prvo Olivera suvata mi ja spomnuvash, a sea ovaa so buchuk ko televizor :shock: Duboko si me razocharao bejbe :lol: :lol: :lol:

Dolphin напиша:
Миланка Рашич....
Сум имал можност да играм у диско до неа, да, и џиш е типката... Не знам колкава е, али е машала у секој случај
Dolphin RESPECT za vkusot Man! I mene mi e seksi Milancheto. Malku e bucmasta, ama bolje da ljulja nego da zhulja, neli! :twisted:

Мистичен напиша:
Дали си имал можност да ја видиш Сабина Факиќ во живо, навечер во дискотека, и да стоиш на 2 педи до неа, па да изјавиш дека не е секси? :D

Ја немам видено во дискотека или нешто слично ... но ја имам видено во трговски онака помина покрај мене и небеше нешто посебно ... што знам...
Иначе Рашиќ е супер, јес да навистина е малце елагантно попунета али добра е :wink:

sabina-fakik.jpg

И јас типувам на Сабина (Фак)иќ, кога би бирал помеѓу неа, Миланка и Ана Здравковска..

Acid напиша:
sabina-fakik.jpg

И јас типувам на Сабина (Фак)иќ, кога би бирал помеѓу неа, Миланка и Ана Здравковска..

Ма нееее Ацид немој пеер ... не греши душа :lol: 8) :lol: - чек ја сеа ке побарам по нетов нешто секси :wink:

Sabina Fuckic eeeejjj, a SuperGirl na mene mi vika ne sum imal vkus

Васич (Марија) се разубавила нешо... А и слатко е девојчето... А ја да не ја утнав темава??? Можда требаше постов у “кристални чаши“ да го напишам, а? :wink: :wink: :wink:

StenmarC напиша:
Јасно ми е де ... само онака добро се поклопи тоа па не можев да оддолеам да не го пишам :P 8) :P

btw цурава супер изгледа али не ми се свиѓа како пее
elena2.jpg

За оваа Елена, незнам зошто, мислам дека е ТЕШКА ШМИЗЛА, а не можам да поднесам такви! Ако има некој нека ме демантира...

Svetovid напиша:
Мистичен напиша:
Точно, Ана е црната, но би те запрашал...Дали си имал можност да ја видиш Сабина Факиќ во живо, навечер во дискотека, и да стоиш на 2 педи до неа, па да изјавиш дека не е секси? :D
Abe aj ne me zaebavaj brat!?! Prvo Olivera suvata mi ja spomnuvash, a sea ovaa so buchuk ko televizor :shock: Duboko si me razocharao bejbe :lol: :lol: :lol:

Dolphin напиша:
Миланка Рашич....
Сум имал можност да играм у диско до неа, да, и џиш е типката... Не знам колкава е, али е машала у секој случај
Dolphin RESPECT za vkusot Man! I mene mi e seksi Milancheto. Malku e bucmasta, ama bolje da ljulja nego da zhulja, neli! :twisted:

Овој па само дембели ебате. Љуља, ама ко цунами се таласа, ебате. нека жуља малку е боље отколку да се прелее.

За Световид - Биба Додева, а Светко, да таласа!!

Инаку, шега на страна, најсекси онаа Дени!!

вистина ови старкиве не ми прават мерак хахаха

Не се секси, пошто кај нас мерило за сексипил е кич, кич и кич! Дури и да има некој(а) потенцијал да делува јебозовно, нашите стилисти, фризери, шминкери, или самиот нивен индивидуален стил ги унаказува. Се облакаат у вулгарни или невкусни дречави парталчиња, со коси суви и изгорени као сено, со фризури шо не им одговараат на фацата, се шминкаат ПРЕнападно, и све што поседуваат како природна убавина станува извештачено, а тоа не е ич секси.

Ми се допаѓаат водителките на Ред Хот-Ана и Снеже.Некако најсаглам ми се :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom