Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
277
што мислите: Дали македонските јавни ФАЦИ се СЕКСИ. Без разлика дали се работи се пејачки, глумци, политичари, спортисти итн.

Ne se seksi ama ima iskluchoci. Mnogu preteruvaat od sto sakaat da izgledaat taka.

Не се секси.. се трудет да се ама некако тешко им иде:)

fsreplay напиша:
Ne se seksi ama ima iskluchoci. Mnogu preteruvaat od sto sakaat da izgledaat taka.

Има неколку кои навистина изгледаат супер - не би сакал да ги набројувам ... останатите глумат ѕвезди и летаат у облаци ...

Се што е "препич" ме пизди и ми е антипатикус.
Поготово "лепотиците" како Искра Трпева и Здравкица.

Мистичен напиша:
Се што е "препич" ме пизди и ми е антипатикус.
Поготово "лепотиците" како Искра Трпева и Здравкица.

Би ја додал тука Елена Петреска, Ребека (јес да она е секси од вратот надоле :P ), Мартина ( штета што не можам да ги преведам звуците кои ги испуштаат свињите во букви :P 8) :P ), да не заборавам на Марјан Стојановски ( НЕНАСИТЕЕЕЕЕН :P )

Ne mi ja spomnuvajte Martina :twisted: Ne mozham da ja smislam

Ребека :shock: фукса мајке и одвратна е :twisted: .. ам бејби бљак :x

city напиша:
што мислите: Дали македонските јавни ФАЦИ се СЕКСИ. Без разлика дали се работи се пејачки, глумци, политичари, спортисти итн.

city!!
Да не работиш ти во некој весник или во уредот за водење на статистика? Па си печалиш пари на наш грб :lol: :lol: Скоро сите анкети се твои :lol: :lol:

Нема секси личности, сите се нападни, сексипилноста им се губи некаде по пат :lol:
Можеби Натали, зошто никогаш ништо не зборуваше и бааги му даде на народот :lol:

Оливera Трајковска по 16 пат кажувам дека е секси, само ќе престаре додека ја изсексам бе мајку му, веќе 6 год ја симпатишам... :cry:

Не, ич не се секси... :D
058.jpg

059.jpg

092.jpg

095.jpg

100.jpg

М? :mrgreen:

Има некој/а друг/а што сакате да ја видите?

Ја сакам да ја видам на Мистичен симпатијата - Оливера Трајковска пошто стварно не ми текнува која е 8)

humanoid напиша:
city напиша:

city!!
Да не работиш ти во некој весник или во уредот за водење на статистика? Па си печалиш пари на наш грб :lol: :lol: Скоро сите анкети се твои :lol: :lol:

Нема секси личности, сите се нападни, сексипилноста им се губи некаде по пат :lol:
Можеби Натали, зошто никогаш ништо не зборуваше и бааги му даде на народот :lol:

ABE KAZI MI VO KOJ VESNIK TI BI OBJAVIL STATISTIKA [PAZI :) ] DALI MAKEDONSKITE JAVNI FACI SE SEKSI, A ISKRENO MISLENJETO SAMO ME INTERESIRA A TI AKO MISLIS DEKA NEKOJ TE EKSPLOATIRA NE OSTAVAJ KOMENTARI, OVDE NISTO NE E ZADOLZITELNO

Новинар е...Светла точка на Сител. Ти текнува? Интелигентната плавујка со добро ноџе, љуто змииче?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom