Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
paaaa...paaaa...od zenskite se naogja po nekoja...ima ubavi faci4ki be so vi e na vas:)

Во јавни фаци влегуваат и политичарите нели?

Ако да, моментално, според мене, најсекси јавна фаца, е новиот преговарач за името во ОН, Никола Димитров. Човеков е нај Мојтип, ненормално секси, нели?

18146.jpg

%7BCBA8F161-AEC5-4A98-9277-5BC607D34008%7D_dimitrov-2.jpg

Еј Еци знаеш дека си у право?
Вчера кога ја отворив темата,си викам,никој,ама баш никој.
Не е лош овој Никола Димитров,и тоа ич не е лош.:a.a:

Само,не можам да најдам на интернетов некоја подобра слика од него.

А покрај Никола Димитров,мислам дека и Дадар е добар.

Јао, Тони Михајловски е да го грабнеш и да бегаш.:)
%7B1E287BC4-D810-4722-8808-E295A4A3C3F1%7D_toni-2.jpg

И Дејан Лилиќ не е лош, само не можев асална слика од него да најдам по нетов.:)

Па, штознам... слабо мора да признаам, ама ако треба да издвојам некој тогаш тоа би биле:
* Ана Исаиева
* Ана Здравковска

п.с.
Не сум ги видел во живо а баш би сакал.
Ајде сеа, чекам критики за изборот.
Оваа има Битолски корени, незнам точно но некој од родителите нејзини со комшиите на бабами се блиски роднини-браќа-сестри. Ја имам видено неколку пати... не е за фрлање:smir:

Има убави жени , но некако во стилот на облекување, ставот сите ми се некако исти. Така по малце ми се истакнуваат Татјана груевска и Мелита Ракочевиќ, многу добро изгледаат за нивни години,добар милф што би рекол еден мој другар. А од овие младиве би ја издвоил глумицата од Сенки и Катарина Ивановска.

Ги има многу што со сила се наметнуваат како на пр. Цаци Паковска, Гуските од Добра шема, Јован Јованов(бесрамен сељак), а има добри како на пр. Татјана Груевска(бившата на Благоја Г. - спикерка на А1)
и др. да не ги набројувам.

за мене Sexy and Cool е Наталија Грубовиќ

Najseksi e Marko od "daj pobrzaj" , Toni i Andrej... A od zenskite...hmmm
Karolina mozebi?

Мојот избор:

elena.jpg
Елена Стојановска-ТЕЛМА

и

71.jpg
Татјана Стојановска

Мојот избор:

attachment.php

Елена Стојановска-ТЕЛМА

Одлично, не и го знаев презимето и ја барав на сајтот на Телма, не можев да ја најдам. The whole package, од појава до глас, до позитивна енергија.

Па од водители Лила има нешто циганско sluty у неа што ми го дига ептен,после од Сенки глумицата е топ па Јасмина Мукаетова и Елена Велевска од т.ф. екипата ,Тамара и Елена Ристеска од поп,и Ермира Мехмети од политичарките..тоа му е се на се :P

Македонците мислам дека се секси ама има некој се занесуват!
517iD7Bg5SL._SS500_.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom