Дали имате некој вреден предмет, но по никоја цена не би го продале?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Па не ми текнува на нешто толку вредно што не би до дал за ништо. Не се приврзувам толку за предмети.

Burmata i svrsuvackiot prsten....a da i green kartata :pos2:

Највредното нешто што не би го продал ми се поклоните од другите луѓе... Замене се дел од книгата на мојот живот и имаат непроценлива вредност бидејќи секое предметче е дел одмене и моето минато...:smir:

Kompjuterot i kamerata :icon_lol: :)

----------------------------------------
And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Да не се лажеме, се си има цена. :)

имам прстен на рака...ал капоне...поклон ми е од татко ми е не би го продал никогаш..за разлика од другите работи шо ги продадов за глупости...

Работите не ги ценам според нивната цена, туку според тоа колку мене ми се драги. Така да сигурно не би ги продала оние мали работи што премн. ми значат и ме потсетуваат на некои моменти... Хари Потер книгите и се што имам собрано од ХП(Тука спаѓа од сликички, албуми, интервјуа, до чаши и ханзаплас:)), златниот прстен со сафир(подарок од мајка ми), кожната јакна, компјутерот, неколку парчиња облека што ми се посебно драги и уште неколку мали, ситни, за некого сосем беззначајни работи, но за мене мн. вредни!:)

Сите книги што сум си ги купила со моја заштеда.
А, да имаме и една кама фамилијарно, од 1908 е, не вреди многу( ни ја проценија на 400 евра, со оглед на зачуваноста)....но споменот од прадедо ми не може да се вреднува, само останува.
Никогаш не би ги дала овие нешта, ниту би ги продала, не сакам да размислувам за тоа.
А впрочем кој ќе купи книги и кама?
Револуционер некој можда. Ама тоа е друга тема.:baeh:

За нишо на светов не би го продала ЦДто со автограм од Тиесто:toe:

Баба ми! Таа има златни раце! Колку убави јадења праи, па тоа е невероватно. Џејми Оливер не и е рамен!:helou:

Pametot i znaenjeto za nisto ne bi go prodal na svetot. !!!!!!!!!!!!!!!!

огледалото во детската соба...:pipi::pipi:

...сите мои работи....писма...парфемчиња од франција..слики...тетратките...постерите..цртежите..и многу други ствари...кои ги чувам...ги чувам поради тоа што сум емотивно приврзана за нив...па за ништо не би ги продала...ама баш за ниедна цена на светов!!:pipi:

Паааа..... имам некои мали нешта што и можеби не се толку скапи, ама би можела да им земам некој денар, ама нема никогаш ни да помислам да ги продадам. Тоа се најчесто мали спомени: од одмор, екскурзија, излет..... и било што друго. Најчесто тоа се многу мали нешта но ми будат многу големи и за мене скапоцени спомени. А, спомените за ништо не ги продавам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom