Дали имате некој вреден предмет, но по никоја цена не би го продале?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Ланче што ми го купи мајка ми за 18-ти роденден... Колку се израдував кога го видов првпат! Спиев, мајка ми ми се јави од работа и ме разбуди, ми честиташе роденден и ми рече да погледнам на полицата десно од креветот... Кога го видов, спискав од радост... Многу ретко го вадам, не можам без него. Преубаво е... Пред некое време почнав да верувам дека кога не го носам се случуваат неубави работи, што се има случено 2-3 пати (баба една! :tapp:)... :pos:

И една кожна алка што ми ја изработи другар ми. Не би ја дала за ништо на светот. И нејзе ја носам постојано, како срасната за раката ми е :)

Imam edna belezica od slonova koska. Mi ja dade zenska mi. Si ja sakam mnogu, so nea spijam, so nea jadam, so nea se tusiram. So nea se pravam. :D

имам вреден предмет,мојата гитара:) по никоја цена не би ја продал:)

Ланче од Kiss, еден беџ, влакно коса и едно цд, поклони од многу драга особа, за ништо не би ги продал.

Jas ne bi go prodala, dokolku toj predmet mi znaci mnogu. Jas se privrzuvam so predmetite i si gi cuvam -pokloni, suveniri, cestitki pa duri i obicni livcinja so necij potpis ili crtez bezvrska(da mi ja vidite sobata:) )...site onie raboti sto mi znacat nesto i sto me potsetuvaat na nesto ubavo mi se dragi i skapoceni.

Ima mnogu raboti so nikogas ne bi gi dala ama sigurna sum deka podarokot ok tatko mi so go dobiv nikogas nikogas ne bi go dala mnogu mi znaci.

табакерата, зипото и православната алка од Света Гора. Плус некои ситни дребулии, карти од концерти, чаша, четкичка за заи, честитки подароци итн.

Приврзок за клучеви со парламентот во Будимпешта (мој омилен подарок)
и билетот од утакмицата Левски софија - Барселона

Sekoj predmet sto sum go dobiln na poklon mi e mnogu vreden no iskreno ako dobijam dobra ponuda ke razmislam. Se salam zavisi od kogo e kolku mi znaci toj sto mi go podaril

Сребрена алка , поклон за роденден од една пријателка на мајка ми .. Алкава е прекрасна , ја обожавам стварно и никогаш , ама никогаш не ја вадам... Еднаш ми се скина ми беше на поправка две недели ..И чудно се осеќав , дека ја немав на рака..

Mojoт прв медал. Го освоив на 9.3.1997. Пред некој ден поминаа 11 години. Колку и да ми даваат, не го продавам.
Бев толку малечко што дури до колената ми стигаше медалот :) Не е во нај нај состојба, но сеуште се сеќавам на тој ден и го сметам за еден од најубавите во мојот живот, а медалот ми е најверен спомен.

Бидеќи сум колекционер имам повеќе вредни предмети од комитското време да речам и кои не би ги дал за цело богатство на овај свет.

и имам практика кога ќе ми подарат нешто не го давам за што и да е.

Прстенот што ми го даде мајка ми пред 3 години сеуште го носам и никогаш не би го дала...и портретот од Freddie не би го дала за ништо на светов :smir:

Прстенчето од мајками... уфф никогаш никогаш за ништо нема да го дадам!!! Тоа претходно било на бабами, и сега е кај мене...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom