Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
Кога ке ставам на вага Гравче или Комбиниран
некако вагава се накај првото ми навалува.

овоа само еден пример..

Баба ми готви секогаш, а понекогаш и мајка ми така да ретко купувам фаст фуд. Можеби еднаш во 10 дена.

Зависи кога-како...
Ама почесто купувам фаст фуд. Знам дека не е добро...

Купувам многу често :)

Јас порано кога имав повеќе време и сама си готвев..Ама сега за сега најповеќе за тоа си е задолжена мајка ми...А кога немам избор си купувам фаст фуд.На пр. на работа кога сум..

Јадам домашен фаст фуд:)

Сега за сега си готвам ама под готвење си правам сендвичи и тост, си пржам јајца и слично можеби по некад да направам супа и слично. Ама сепак дома си имам баба и она нека ми готви.

Купувам фаст фуд..Јас да готвам немат шанси.. Болницана работа ќе си имат :helou:

Се` што јадам од фаст фуд е пица. И не мислев дека пицата воопшто се брои во фаст фуд, ми скршија филм пред некое време. :icon_lol:

Фаст фуд е можда многу штетно али најубаво е шо да се праи поготово лесковачка плескавица :zlo:

купувам брза храна:smir:

За сендвичи доручек вечера си правам сам. Ќе отрчам до продавнициа купи што треба и напрај си. Па дури и јајца пржење и слично нешто на тоа. За ручек иако ме научиле моите нешто да спремам оставам тоа на баба ми. Не за џабе собирала искуство којзнае колку години. премногу време ќе ми одземе ручек правење. Ама ајважно 110 денари не давам за сендвич си купувам друго.

твам ни јадам фаст фуд ако се мисли на сендвичарници и готово јадење од маркет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom