Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
VeGaS напиша:
I jas pochav pred nekoj den da gotvam - zamisli mozelo jajce da skrshish i da stavish vo tanjir i taka "spremano" samo da go stavish vo mikrobranova na nekolku minutki i imash jajce na oko! Zakon! :lol: :lol: :lol:
Не заебавај! На која температура, колку време? Или треба да висиш над него?

Moite se Mkd seuste i da nemase fast food ke umref za jadenje , da gotvam ne znam i ne se zamaram nekako ne me raduva da tropam
po tendzerinja:)

Makedonska zena da ne znae da gotvit?!?!?!?!? EEEEEK! *psycho muzika vo pozadina* oh the horror! THE HORROR!
..........sram da ti e ragazza :P

Зависи од приликата

хамбургер од Седмица:vozbud:

пица:vozbud::vozbud::vozbud:

купувам готово јадење тогаш и само тогаш кога не сум дома и немам никакви ингридиенти (читај состојки) за готвење. Во сите други случаеви се трудам да направам своја храна па макар и едноставно јадење: салата, супа, макарони...итн.

Во кујна сум тежок дудук збор нема,жими тост што знам да стиснам и тоа е :) Искрено не ме влече да се мотам многу многу низ кујна али затоа е тука бабами(маестре у кујна),па може и заради тоа не сум се заангажирал нешто повеќе :)

Jas u nikoj slucaj ne si pravam jadenje ako ima nekoj da mi napravi OK...ako ne si kupuvam:toe:

sakam da gotvam mnogu ama koa ne me mrzi :)
a koa me mrzi ako nema rucek doma si kupuvam fast food
a koa imam za ucenje celo vreme sum na gadna hrana i edvaj cekam da zeam mandza nekoja da jadam.. kolku i da mi e vkusno u sendvicara stanuva gadno:)

Gotvam po nekogas ama pocesto kupuvam brza hrana

ne gotvam, ne ni znam da gotvam onaka sega nesto znam da napravam ali asalen rucek ne :) a i mnogu mi e poubava kupeckata hrana :) t.s. fast food i nema den a da ne jadam ,,nadvor"

najcesto jadam doma ali nekad od fast food zavisi od prilikata

Готвам.Не обожавам фаст фуд и гледам да јадам што помалце таква храна,освен кога немам друг избор,тогаш да.Плус и ми е многу поинтересно кога сама ќе си го зготвам јадењето,по вкусно ми е.

Naj mn jadam Фест фуд a epteen me mrzi da fatam da praam nesto samo jajca jadam sekoj den po 3 (nekoj Default :)) radi proteini.....i toa inace znam i torta da praam......:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom