Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
кога како зависи...ако имам дома нешто вкусно од дома ама ако Не

си купам нешто

Готвам секогаш кога можам, кога имам намирници, кога ми доаѓа желба, јадам претежно дома, готвено, макар и мачканици некад. Купувам само во екстремен случај, ако дома ручекот е нејадлив или немераклиски, а инаку, не купувам никогаш наменски фаст фуд.
Ама бурек после свирка ммммм!:)

не купувам фаст фуд бидејки претераа со цените и не ми прават мерак, а не готвам бидејки незнам. незнам ни јајце да спржам. Знам само кафе да сварам и да зовријам вода за чај...друго ништо незнам :kesa: добро знам и едни готови тестенини да ги правам бидејки нема филозофија. зовриваш вода и ги ставаш и толку

Пааааа......знам кубаси,скара,јајца да си направам ама мн. повеќе јадам од фастфуд :toe:

Поретко се случува да купам фаст фуд, во последно време ич.Мајка ми знае да ми го погоди јадењето, и убедена сум дека шо и да купам нема да ми е толку слатко.Кога прави некои досадни манџи кои не ги варам многу се дешава да купам фаст фуд, само за да го избегнам домашното јадење...Исто купувам и ако знам дека мајка ми поради обрвски или слично денес нема да зготви.

Најчесто има зготвено ручек,доручек така да домашна храна јадам. Нормално се случува и фаст фуд да јадам али поретко.

Си купувам најчесто Француски...а дома редовно си правам Тост!!

Фаст фуд дефинитивно! Ќе ме убие ама јеби га.

WHAT IS THE POINT OF LIVING LONG, IF YOU LIVE MISERABLE? ЕАТ FAST FOOD! :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom