Секогаш готвам, може да ми се случи еднаш во годината да нарачам скара да ми донесат до дома но практикувам да јадам домашно зготвена храна...имам пробано во гтц во градската кујна или како ли се вика стварно вкусни се јадењата баш како дома да си ги зготвил али додека не помене се низ мои раце ако не го направам сама не ми е тоа тоа
Не готвам, ама јадам готвено. А тоа фаст фуд гледам да го избегнувам што почесто, ама нема бегање далеку до него, обично купено скара јадам најдобро нешто.
Не преферирам ич да си праам сам,ќе ме заболи стомак идам си заспивам и готово решен проблем.поз
А иначе купувам фаст фуд многу ретко.
Така да спијам поише него што сум буден.окчао
Абе кај мене мама готви. Али затоа што и ја знам буквално се да зготвам од солено (торти не праам :nesum значи или нема да јадам нишо доека дое мајка ми или ако морам ќе си зготвам ако ептен сум гладна или ако ми е филм да готвам.. А надвор да купам нешто се дешава едино кога знам дека ќе заглавам цел ден ваму таму а мора нешто да се јаде. Иначе обожавам готвени јадења и ако дома мајка ми рецимо само месо испржи или така нешто не ми е ручек тоа мене и се бунам одма . Македонска работа да ама и најздраво и највкусно е :baeh:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.