Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
И двете коли ми се многу симпатични и интересни, али јас би одбрал пегличка, од проста причина дека е бааги погласна, а со таква кола јако е да правиш врева. :)

јас имам фичо до сега го возев така малце ама влето ставам радио во него и звучки некои троа да свири и морам мењачо да го направам во 3та не влегва од2ра дирек во 4врта морам и со мерак да си го возам класика без пластики и др глупости како спојлери и др дури и фабричките хромирани раткапни ке му ги оставам

Фичо, многу е ѕверско количево:)

Ako se raboti za novoto Fico se razbira deka bi vozel, i toa kako bi go vozel.

Фиќо бе,звер од 500 кубика :pos2:

Море со каква страст би возел некое вакво фиќо... бомбонче е! :vozbud:

2984110_3_full.jpg

Фиќото..како што е задна вуча(така беше,нели????),ќе го спуштам малку,може да го пресечам покривот,малку моторот да се прочачка и после како се фаќаат кривини под рачна со толку кратко количе.. :D

Не бе ќе ми се смеат ако возам фичо :salut:

Фичото е легенда , а пеглицата нема шанси со него.За мене и двете не одговараат , немам место да седнам , еднаш возев пеглица и морав да шалтам мегу нозе , нема шанси на друг начин:toe:

Фичото е легенда , а пеглицата нема шанси со него.За мене и двете не одговараат , немам место да седнам , еднаш возев пеглица и морав да шалтам мегу нозе , нема шанси на друг начин:toe:

Има. Сум видела изведби на пегла и фичо, каде што е извадено предното седиште и возачот (двометраш) си седи комотно на задно и си управља

Има. Сум видела изведби на пегла и фичо, каде што е извадено предното седиште и возачот (двометраш) си седи комотно на задно и си управља

јас сум две метра...имам возено и пегле и фиќо! Имаат комоција за возење. И тогаш постоеле 2м високи луѓе. Не се измислени пред 10 години :tv:

И нема ништо срамота да возиш фиќо!

Само кај нас постои тој комплекс.

Не верувате?

www.nacionalnaklasa.net
forum.nacionalnaklasa.net
http://www.fiat600club.com.ar/

Кола ко кола-четири тркала. Некое интересно стајлингче.Нема потреба од пластики. И воала!

coche17.jpg

Кога и Felippe Massa вози фиќо...не гледам зошто да не и јас?

Ај по незнам кој пат да мрчам малку:
Што бе толку со потценување гледате на колите?
Да! Со сет мерак би возел било што, било колку старо, било колку големо.
И...да знаете дека тие возила имаат душа и харизма.

фиќо и тоа би го напрајл со сараунд внатре за да ме приметат сите:pos2:

Апсолутно би возел. Боње да возам што било него ли ништо. Јас сегде со кола, а оние искомплексираните сегде пеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom