Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во брак никако, не за друго со закон е забрането. Ама вака во врска а знам дека никогаш нема да се дознае хмм....
Kakov zakon be...da ima zakon ne bi go praela toa 95% od zenetite, a i mazenitezakon ima, ako se razveduvaat ama teski se i tie raboti, a lugeto si furaat!!!!!!!
Џабе да си мачками очи и да се правиме фини кога знаеме дека ова барем 90% го имаат еднаш направено така да...
Не мислам, тоа се случува често во врски од 1 месец па се до бракови од 30 години. И не е знак дека некој некого не сака. Дури одредено неверство може да влијае и позитивно на врската.Мислите ли дека ако некој некого изневери дека не го сака?
Не. Никогаш. Побрзо ќе раскинам, па после праам шо сакам, од колку да изневерам!Значи без коментарите од типот се се дознава ... имате можност, знаете дека добро ќе си минете, би го направиле ли?
Затоа што е многу грда работа бе (навика за некого можеби).Зошто?
Па ако му е доволно убаво со партнерот што го има нема да мисли на други. А ако еднаш се решил да направи нешто такво, сигурна сум дека ќе има и втор. Така да, да` се согласувам дека неверството е знак на недоволна (можеби има некоја хемија мегу двајцата) но сепак недоволна љубов.Мислите ли дека ако некој некого изневери дека не го сака?
Зарем со неверство треба да се мери колку сакаш некој? Нема врска.Или можеби токму неверството е тоа што ќе ни покаже дали некого го сакаме или не?
Исто како погоре. Ако ти е убаво биди со него/неа биди со него/неа, ако не ти е, или пак чуствуваш мала несигурност во врската, чим нешто не штима и не оди во правец, и двајцата партнери не се трудат да биде подобро крај него неверство! ! !Дали е неопходно некој да го изневериме за да ја сфатиме таа работа или пак никогаш нема да дознаеме како би било ако сме го направеле тоа?
Овде станува збор за тоа колку би можеле да се решите на чекор да го изневерите партнерот и зошто би го изневериле секако ако се земе како ултимативно дека нема да се дознае.
Значи без коментарите од типот се се дознава ... имате можност, знаете дека добро ќе си минете, би го направиле ли?
Зошто?
Мислите ли дека ако некој некого изневери дека не го сака?
Или можеби токму неверството е тоа што ќе ни покаже дали некого го сакаме или не?
Дали е неопходно некој да го изневериме за да ја сфатиме таа работа или пак никогаш нема да дознаеме како би било ако сме го направеле тоа?
ja licno sum golem protivnik na izneveruvanjeto taka da poveke ne diskutiram ovde![]()
ej ej немој да тресеш зелени аман веќе од вакви тези неверство е неверство без разлика какво било и никогаш веќе нема да бидеш добар сопругТемата требва да се раздели за изневери на м'ж и жена.
М'ж изневерева с глава а жена с срце. Един м'ж може да изневерева и пак да биде добар супруг.