Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ako iskreno i vistinski go sakam mojot partner,nikogas ne bi go izneverila!

Слагам се целосно со ова.Никогаш не би изневерила доколку е така.А иначе...па се зависи од ситуација.Никогаш не се знае:helou:

А зашто да го изневерам,доколку не ми се допаѓа нешто ќе прекинам а да изневерувам заради одмазда...не е мој стил

Во ниедна ситација не би го изневерила дечко ми:Ама апсолутно во ниедна.Нема шанси да паднам во било какво искушение и да бидам со некој трет,додека сум веќе во врска.Без разлика дали сум се скарала со него или ме изнервирал или не знам што,изневерувањето е неприфатлива и невозможна опција за мене.

На претходните страни прочитав мислења во стилот „Ќе го изневерам ако ми здосади, ако не ни иде...“ и слично. Ако ми здосади-ќе раскинам па ќе се мувам со тој што ме ставил во искушение, би било пофер во секој случај.

би ја изневерил долколку гледам дека врската не е стабилна и доколку ми се укаже можност, секако не би изневерувал со било која девојка од патот!

zavisi koga ama cesto se slucuva ? medju toa se odnesuva na zelba od moja strana a ne zaradi nekoja pricina od devojkami . Toa denes e sekoj dnevie i devojkite toa go sakaat vo pogolemiot del.:toe:

zavisi koga ama cesto se slucuva ? medju toa se odnesuva na zelba od moja strana a ne zaradi nekoja pricina od devojkami . Toa denes e sekoj dnevie i devojkite toa go sakaat vo pogolemiot del.:toe:
Не те разбрав...девојките сакаат партнерите да ги изневеруваат или?

Јас мислам дека неверството не се планира,тоа доаѓа спонтано,неочекувано
se slozuvam ama i toa ima svoi ubavini
:back:

Не те разбрав...девојките сакаат партнерите да ги изневеруваат или?
pa vo posledno vreme mnogu devojki sakaat flert .AMA toa ne se odnesuva na site devojki ama golem del da .:smir:

dekan напиша:
pa vo posledno vreme mnogu devojki sakaat flert .AMA toa ne se odnesuva na site devojki ama golem del da .:smir:
cekaj, cekaj, ova ti e vo stil deka devojkite samo izneveruvaat ili?? zosto ne ti bese toa prasanjeto!!
dali ti mislis deka devojkite sakaat maski koj znaat deka ke gi izneveruvaat??
neverstvoto ne se opravduva ni zaradi zabava,ni zaradi pijanstvo,ni zaradi monotonija vo vrskata...ako ne ja sakas licnosta so koja si,raskini i !!! i taa e ima custva,ne treba da gi gazis ako ti zdosadila!!

експериментирање, ти здосадило од едноставноста :) и си сакал грев да направиш :) лол...

едноставно
луѓето што немаат проблеми, сами си ги прават!

дефинитивно ако не го сакам,некако не ми е повеке интересен,ми здосадил и некој друг ми се допаѓа многу, во такви ситуации имам изневерувано

Во никоја....нема ситуација во која би си ја изневерил девојката. Премногу си ја сакам за такво нешо

Во никоја....нема ситуација во која би си ја изневерил девојката. Премногу си ја сакам за такво нешо

wow едно големо браво за тебе,колку убаво би било повеќето мажи да мислат како тебе :helou:

Во ситуација кога се бакнувам, се лижам, се мазам, имам секс (и се пропратно) со друг маж, претпоставувам?

Или се мисли која ситуација би индицирала неверство? :)

Никоја, не знам. Во теорија, не би изневерила. Ако некогаш искушението е пресилно за да одолеам...Океј. Мада не знам какво искушение би било тоа, не сум запознала сеуште маж на кој не може да му се одолее. :toe:

ne go pravam toa sto ne sakam da mi go pravat, a ako partnerot me imal iznevereno nemalo da bide veke so mene za da mozam i jas da go izneveram... pa taka da ne izneveruvam, barem ne do sega :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom