Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти препорачувам да ја купиш, според мене и многу други не вреди.

Па планирам кога ќе имам слободно време да одвојам да поиграм некоја „пуцачина“, немам многу слободно време да најдам некоја солидна игричка да одвојам малку време кога имам слободно. Препорачајте некоја игрица која е достојна да се купи. Инаку ме интересираше какви се опциите за Crysis online?

btw малку offtopic постов sorr.

Брат нарачај си ја од нет зш кај нас нема да ја најдеш за нешто ефтина цена......оди овде

Па планирам кога ќе имам слободно време да одвојам да поиграм некоја „пуцачина“, немам многу слободно време да најдам некоја солидна игричка да одвојам малку време кога имам слободно. Препорачајте некоја игрица која е достојна да се купи. Инаку ме интересираше какви се опциите за Crysis online?

btw малку offtopic постов sorr.
Не ја купувај.Не вреди за парите.Не е лоша али не вреди да се купува.Чекај на BF3.

Пиратска Crysis 2?
Aко успее само Crysis 2 синглплеер да ја игра 6 месеци му давам рака . :)
Земи си ја Bad Company 2 и плус Виетнам. Во последно време пак почнав да ја играм и не сретнував многу хакери како што беше порано. Се на се може да те фати околу 30евра ако ја купиш од таму јас кај што ја земав. Многу добра забава нуди, нема да згрешиш ако ја земеш.

Aко успее само Crysis 2 синглплеер да ја игра 6 месеци му давам рака . :)
Земи си ја Bad Company 2 и плус Виетнам. Во последно време пак почнав да ја играм и не сретнував многу хакери како што беше порано. Се на се може да те фати околу 30евра ако ја купиш од таму јас кај што ја земав. Многу добра забава нуди, нема да згрешиш ако ја земеш.
Crysis 2,Brotherhood,MOH,BFBC2,BO,MW2,AC2,Dragon Age 2,Shift 2....

+1 за BF3. Имам чувство дека сега DICE ќе треба да ги учи Crytek како се прави игра за сите платформи.

Како да ја играм мултиплеер ? Ја симнав ја упдејтував ставив крак и ми бара јузер односно некоја регистрација :(

Edit: Направив acc. ми бара валиден серијал :( каде да најдам ? :)

внеси било што у формат xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

стварно нема

crysis2201.png

играње со дибеци кои ја купиле
??????
профит.

--- надополнето ---

crysis1301406548.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom