Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И како тоа усрале за MW 2 кога MW 2 е најдобрата CoD досега?^ Мислам дека мислеше на МW2
И како тоа усрале за MW 2 кога MW 2 е најдобрата CoD досега?
Незнам друже, само дадов мислење околу тоа што мислел тој![]()
Инаку да, и за мене МW2 е најдобрата CoD досега:smir:
Ја мислам дека ПЦ верзијта требаше да ја остават на CryEngine 2, приспособен за урбана средина + DX11 поддршка ака CryEngine 2.5, а за конзоли сосема нов CryEngine 3 (истиот овој CE3). Така ќе се добиеше најдоброто од двата света.
[post=4169325]Види овде[/post]
Значи грешно е да се кажи играта да поддржува DX. DX ја поддржува играта.
И пази, тие можат да ја направат играта да „поддржува“ DX 11 затоа што 11ката е компатибилен со 10ката - APIто на 11ката го содржи целото API на 10ката и тие можат само да ја сменат библиотеката и да речат ете имаме 11ка и ти да можеш мирно да спијаш.
Финтата? Финтата е што така нема да имам ама баш никакви промени. За вистински да работи на DX 11 треба да ги искористат новите функции на 11. Е сега на веќе изработен енџин, можно е да се вметнат некои од тие работи ама тоа не е вистинското, слично како што направија со CoH. што подобри таму пачот во кој ставија енџин што работи над 10ката? Подобрени светла - АХА да, јаката работа.
Значи ако сакале 11ката требало од почеток да работат на тоа. Ама кога почнале со работа или 11ката не постоела или немало услови да се почни со тоа. А да ти кажам ни сега нема услови. Колку мина имаат DX11 хардвер? 100.000 луѓе во цел свет? Колку и да се, бројката е релативно мала. Самиот ти немаш.
Сетинзите High,Very High, И Extreme можат да се наместат само во оргиналната Crysis 2 ( купена )?.
Ја симна другар и исто како кај бетата има гејмер,адвансд,и хардкор..ма да сеедно му ја лизга со 50 фпс + на 1440х900 со 6850![]()
Он ја симна од замунда FLR и ја кракнавме и се и имаше лаунчер..и ја пуштивме и гледам некој пач се симињаше Ау и кенсел напраи другаров да не му се поебе после да му ја пушта..има тоа нешто везе ако ја апдејтираш?Па нормално, кога ја со 4850 ја играм на Hardcore на 35 фпс на слична резолуција
Мислам дека High, Very High и Extreme доаѓаат сосе 1.1 пачот.
Он ја симна од замунда FLR и ја кракнавме и се и имаше лаунчер..и ја пуштивме и гледам некој пач се симињаше Ау и кенсел напраи другаров да не му се поебе после да му ја пушта..има тоа нешто везе ако ја апдејтираш?
Кога сме кај баговите.Ретко можеа да се забележат се додека на сцена не стапија вонземјаните.Еден глупав баг ми се случи когаЕ сега, ироничното е тоа што на сметка на очистените багови од бетата има новиКако на пр. "сецкање" на оружјето со кое се користиш моментално додека правиш нагли потези.
Он ја симна од замунда FLR и ја кракнавме и се и имаше лаунчер..и ја пуштивме и гледам некој пач се симињаше Ау и кенсел напраи другаров да не му се поебе после да му ја пушта..има тоа нешто везе ако ја апдејтираш?