Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Чим кецот ти го возел овде 3 па и 4 пати боље ќе ти лизга..прочитај колку ја тепаме крајсис зашто нема толку добри детаљи..зашто е подобро оптимизирана
P.S-што конфигурација имаш?

Core 2 Duo 2.2 , 8600 GT 256 DDR3 , 2 Giga ram,,

Тоа ми е чудно дека, читам коментари дека играва била добро оптимизирана и на послаби конфигурации (како мојата) , а минималните побарувања се поголеми. И сега незнам дали ке иде или не,, како и да е ја симињам па вечер ке видиме :)

Да не се повторувам али...

Како да го решам проблемот со serial key?На гугл се трудам да најдам cd key,но сајтовите или бараат да платиш или бараат да се регистрираш,па да правиш некаков survey и на крај ќорсокак.

ако сакаш со сериал key да го решиш проблемот треба да ја купиш играта.

ако сакаш со крак гуглај
Crysis 2 (Only Crack v1.1) - TRiViUM

после ако сакаш мулти внеси било шо, работи.

Core 2 Duo 2.2 , 8600 GT 256 DDR3 , 2 Giga ram,,

Тоа ми е чудно дека, читам коментари дека играва била добро оптимизирана и на послаби конфигурации (како мојата) , а минималните побарувања се поголеми. И сега незнам дали ке иде или не,, како и да е ја симињам па вечер ке видиме :)
ја имам 2.6 кор ту дуо,истата графичка истиот рам ја играм 800х600 на гејмер со 30 фпс+ играва..незнам сеа како се сетинзите таму

ја имам 2.6 кор ту дуо,истата графичка истиот рам ја играм 800х600 на гејмер со 30 фпс+ играва..незнам сеа како се сетинзите таму

На седмица ја играш или на ХП?

ако сакаш со сериал key да го решиш проблемот треба да ја купиш играта.

ако сакаш со крак гуглај
Crysis 2 (Only Crack v1.1) - TRiViUM

после ако сакаш мулти внеси било шо, работи.

Најдов решение,со 1.1 крекот,ама нејќе да стартува играта.Мојава канта ги исполнува сите минимални побарувња,освен графичката.Користам 8500 GT.

Фала во секој случај.

Oh well,Crysis 2 ќе чека подобри времиња.

Само да ви кажам дека серверите онлајн се многу лоши. Можеби подоцна ќе се подобрат ама сега се стварно лоши. Прво за да најде некое слободно лоби се чека едно 4-5мин најмалку, а после и конекцијата во таа игра е многу лоша. Иако е лоша конекцијата, до сега (за среќа) ми се нема случено да ме исклучи од некој сервер поради непозната причина како што е во БО. Можеш да тераш на еден сервер 2-3 саати.

Само да ви кажам дека серверите онлајн се многу лоши. Можеби подоцна ќе се подобрат ама сега се стварно лоши. Прво за да најде некое слободно лоби се чека едно 4-5мин најмалку, а после и конекцијата во таа игра е многу лоша. Иако е лоша конекцијата, до сега (за среќа) ми се нема случено да ме исклучи од некој сервер поради непозната причина како што е во БО. Можеш да тераш на еден сервер 2-3 саати.

Живееш во Македонија, не заборавај.

Ваков проблем на live немаат :tv:.

Се зезам највероватно првите денови па сите навалуваат да пуцаат.

Ваков проблем на live немаат :tv:.

Се зезам највероватно првите денови па сите навалуваат да пуцаат.
Веројатно не става во сервери каде Американец е хост или слично.

Го ставив v1.1 patch од nogrp, некако успеав да влезам мултиплеер, ама на секој сервер ми дава или "server full" или помистериозно "serial key is in use" а серискиот го генерирав на тепка без врска ко што вика во nfo-то, така што шансите да сум погодил нечив сериски се астрономски мали... Прашањето е дали ви се случува истово или само до мене е?

Да не знае некој, дали случајно ја има играва во Jugoton (цена, доколку ја има) или пак на некое друго место да ја има во продажба кај нас?

Offtopic: Дајте предлог за некоја добра online "пуцачина" :)

Да не знае некој, дали случајно ја има играва во Jugoton (цена, доколку ја има) или пак на некое друго место да ја има во продажба кај нас?

Offtopic: Дајте предлог за некоја добра online "пуцачина" :)

За што ја бараш PS3, xbox 360 или PC.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom