Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
ups заборавив да наведам, PC.
Не ти препорачувам да ја купиш, според мене и многу други не вреди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ups заборавив да наведам, PC.
Не ти препорачувам да ја купиш, според мене и многу други не вреди.
Не ја купувај.Не вреди за парите.Не е лоша али не вреди да се купува.Чекај на BF3.Па планирам кога ќе имам слободно време да одвојам да поиграм некоја „пуцачина“, немам многу слободно време да најдам некоја солидна игричка да одвојам малку време кога имам слободно. Препорачајте некоја игрица која е достојна да се купи. Инаку ме интересираше какви се опциите за Crysis online?
btw малку offtopic постов sorr.
А до тогаш што да игра?Не ја купувај.Не вреди за парите.Не е лоша али не вреди да се купува.Чекај на BF3.
Пиратска Crysis 2?А до тогаш што да игра?
Aко успее само Crysis 2 синглплеер да ја игра 6 месеци му давам рака .Пиратска Crysis 2?
Crysis 2,Brotherhood,MOH,BFBC2,BO,MW2,AC2,Dragon Age 2,Shift 2....Aко успее само Crysis 2 синглплеер да ја игра 6 месеци му давам рака .![]()
Земи си ја Bad Company 2 и плус Виетнам. Во последно време пак почнав да ја играм и не сретнував многу хакери како што беше порано. Се на се може да те фати околу 30евра ако ја купиш од таму јас кај што ја земав. Многу добра забава нуди, нема да згрешиш ако ја земеш.
Е така веќе можеCrysis 2,Brotherhood,MOH,BFBC2,BO,MW2,AC2,Dragon Age 2,Shift 2....