Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 5мин ја исклучив играта, и токму до таму стигнав...кога тој CELL-от ќе ти влезе од прозор што е навистина добар ефект..

Знам :)
Иначе слушам дека веќе ги нема тие сетинзите "Hardcore,gamer,advanced"?Кои се новите сетинзи освен Extreme?

Уникатна зашто репутацијата ја доби од кецот и затоа е уникатна.Нема графика како кецот,ама ја направиле во боље гејмплеј ефекти,анимации,инстант пуцачки,успорени снимки..(како кога ќе идеш кај тој докторот во станот да те прегледува и кога ќе искачаш еден CELL кога ќе ти искочи од прозор-тоа е добар ефект). итд
Ефектите се претерани меѓутоа анимациите се ѕверски.Најмногу ме разочара од играта тоа што кога те пукаат неможеш абсолутно ништо да видиш се е матно,налет тоа и HUD-от е глупав па не ти покажува колку сила имаш само енергијата на костумот и неможам да се снајдам.На Crysis 1 дали 10 пати умрев цела кампања,а овде уште во првата престрелка два пати умрев.

Ефектите се претерани меѓутоа анимациите се ѕверски.Најмногу ме разочара од играта тоа што кога те пукаат неможеш абсолутно ништо да видиш се е матно,налет тоа и HUD-от е глупав па не ти покажува колку сила имаш само енергијата на костумот и неможам да се снајдам.На Crysis 1 дали 10 пати умрев цела кампања,а овде уште во првата престрелка два пати умрев.
Затоа го уведоа Visor,за да скенираш - оружја,муниција,и непријатели.Тагни си ги на мапа со Visorot,и ќе видиш како фино лепо ќе ги тепаш :)

Уникатна зашто репутацијата ја доби од кецот и затоа е уникатна.Нема графика како кецот,ама ја направиле во боље гејмплеј ефекти,анимации,инстант пуцачки,успорени снимки..(како кога ќе идеш кај тој докторот во станот да те прегледува и кога ќе искачаш еден CELL кога ќе ти искочи од прозор-тоа е добар ефект). итд
28tgzzath.gif

Тие „ефекти“ се за мали деца да се палат, не ми кажувај дека тоа е добро. И значи пак дојдовме до истото дека играта го нема тоа што ја правеше уникатна и наместо тоа има се што ја прави иста со секој друг фпс денес.

А за ефекти глеј го ова.

само на муте за да не ти изгорат ушите од музиката.

Download-Install-Start-Exit-Uninstall
Gameplay time: 5 minutes.
Ова се фазите низ кои помина Crysis 2 во мојот компјутер.
Искрено, очекував многу повеќе од игра чиј претходник важеше за ремек дело во однос на графичкиот дел.

Можда борбите со војници се глупи али да ќофташ вонземјани е :vozbud: Играва на почетокот ја сватив многу различно од тоа што е.Мислев дека е како Call of Duty одиш камиказа и тепаш се.А и кецот беше со камиказа тепање.Тамо воопшто не употребував некој мод.Ама оваа откако почнав да ја играм со cloak ми го смени мислењето.Сепак борбите со војници се срање.

Ја инсталирав играта сосе ЕА download manager,па автоматски ми се апдејтуваше со 1.01 patch-oт,и сега ми се појавува некаков guide за активирање и ми бара cd key.Претходно се обидов да го ставам 1.00 крекот ама ми даваше прозорец со одговор:There is not enough space on Crysis 2.You need additional 53 mb to copy these files.

Што да правам?

Кецот на конфигурацијава идеше одлично, но прашање е дали двојкава ке ја вози,,, поточно дали е добро оптимизирана. Ги задоволувам минималните побарувања но FPS то осекам дека ке биде бедно.

Кецот на конфигурацијава идеше одлично, но прашање е дали двојкава ке ја вози,,, поточно дали е добро оптимизирана. Ги задоволувам минималните побарувања но FPS то осекам дека ке биде бедно.

Чим кецот ти го возел овде 3 па и 4 пати боље ќе ти лизга..прочитај колку ја тепаме крајсис зашто нема толку добри детаљи..зашто е подобро оптимизирана
P.S-што конфигурација имаш?

Ќе ти оди.Јас кецот го играв на high со 30-40 фпс.Двојкава ја играм на гејмер бидејќи нема разлика никаква од другите две (advanced и hardcore).

Ќе ти оди.Јас кецот го играв на high со 30-40 фпс.Двојкава ја играм на гејмер бидејќи нема разлика никаква од другите две (advanced и hardcore).

Хмм а нема High,Very high, и Extreme?

Да не се повторувам али...

Како да го решам проблемот со serial key?На гугл се трудам да најдам cd key,но сајтовите или бараат да платиш или бараат да се регистрираш,па да правиш некаков survey и на крај ќорсокак.

Стави крак.И не прави апдејт.Или побарај по торенти за крак за 1.01 пачот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom