Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 5.180
- Поени од реакции
- 11.777
Ја сум тој што сум...еве ти одговор, што менува ова у муабетот?Ама убаво те прашав, кој си ти шо мислиш дека ти треба да учиш, ние да слушаме?
Поготово коа исполупа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум тој што сум...еве ти одговор, што менува ова у муабетот?Ама убаво те прашав, кој си ти шо мислиш дека ти треба да учиш, ние да слушаме?
Поготово коа исполупа?
Стојанчо се вика, не БлагојчоЕпа тоа ми е целата поентадури и се да е вистина околу девојката, од тоа дека била наркоманка, будала до некој ретардиран што пишуваше пред неколку страни (пола од маалските муабети да биле вистина).
Се и да е тоа така, Благојчо можел едноставно да се спакува и да и рече, фала ти многу не сакам да бидеме заедно ... али он решил дека боље опција е да се изживува врз неа на дневна база и детето да го гледа тоа![]()

А коа е жена у криво?Изјавата тонете ко пол е тоа што е проблемот на денешницава, не бива да се гледаме сите ко непријатели само затоа што немаме исто нешто меѓу нозе. Фактот е дека има гадови во двата пола и не треба покрај сувото и суровото да гори. Једино што сакам да натерам жените, особено у моја околина, да не релативизираат и правдаат кога жена е во криво, затоа правдата се симболизира со вага, да е измерено и пресудено.
Тебе мозок ти тече од ушите.Едно од најглупите напишани мислења на форумов последниов период.
,,Тонете ко пол”
![]()
Језиво. Кога ѕидовите би збореле, би ќутеле.
Што се дешава со девојчињата и жените во Македонија.
Автоматски споено мислење:
Колку сме сигурни дека се обидувала да го задржи на било кој начин? Дали знаеме од што би живеела, каде би се засолнила. Дали и се заканувал со живот по неа, детето, брат, семејство? Оти со психопат (нарцис, што и да е, не знам) многу е тешко човек да му избега од таа баш пајакова мрежа. Без разлика дал е партнер, сосед или некој трет намерачен кон жртвата.
Нема информации ниту дека се регистрирани зависници, ниту за досие од психијатрија итн итн. Многу малку информации има во јавност.
Тебе мозок ти тече од ушите.
Квалитет си. Затоа за време работа спиете овде. Дур некој праи пари.
Медокритет.
Мјау, клоцај ги. Кога во тесно, исто зборат:Квалитет си. Затоа за време работа спиете овде.
Медокритет.
Клоцај ги за прчење и трошење време тука ко што они имаат клоцано за исто кога во тесно.Па не знам, можеби затоа што имам личен живот и сум на работа па немам време да лежам на форум? Тоа што ти си хоум офис и го прчиш дома и успеваш да пишуваш цели статии е сосема друга работа и твое решение како да го трошиш времето.
Maz ne e maz ako ne udri so dlankata po masa i ako krvnicki ja pogledne zenata si i so dusmanski pogled ja resi situacijata.. zenata taka treba da sfati deka ja preminala granicata i treba da si zakjuti i da svitka opaskata.. ako i ponatamu prodolzi da zbori i da provocira, da go nervira mazot, ondak i te kako zasluzuva nekoja vospitna sto ke ja vrati u realnosta.. Jas imam srekja sto zena mi spagja u prvata grupaz zakjutuva i ja vitka opaskata i znae kaj i e mestoto.. da nemav srekja, muka ke nemav da zalepam vospitna dokolku prodolzi da me provocira..
Znaes kako mozes da ja zadovolis ovaa? Da ja tepas dodeka ja e*bes, onaka hardkor seks da i mavnes i uspat nekoi kloci i boksovi i kubenje na kosa dodeka ne i ja iskubes pola kosa.. samo taka ke bide zadovolena..
Истата порака ја насочувам кон тебе затоа што ти си таа што кажа дека тонеме ко пол, а сега викаш: Мажи, жени, богати, сиромашни. Коа ќе дое рамна линија, е рамна линија.А коа е жена у криво?
Според вас секад.
Ние ви збориме еве за Ивана. Ја знам луѓе шо се имаат убиено.
Мажи, жени, богати, сиромашни. Коа ќе дое рамна линија, е рамна линија.
не е за дали некој зимал нешто.
Има луѓе на вода биле па им пука филм.
Вчера чув дека еден од Аеродром се самоубил. Со две дена и жена.
Наркоман е? Да пљукаме сеа по него?
Му пукнал филмот. Секој си носи свое бреме. И не океј да серете буквално.
Автоматски споено мислење:
Тебе мозок ти тече од ушите.
Квалитет си. Затоа за време работа спиете овде. Дур некој праи пари.
Медокритет.
разбран човек си.Мјау, клоцај ги. Кога во тесно, исто зборат:
Клоцај ги за прчење и трошење време тука ко што они имаат клоцано за исто кога во тесно.
Во меѓувреме, хаха, хихи, вообичаеното:
Мјау, клоцај ги. Кога во тесно, исто зборат:
Клоцај ги за прчење и трошење време тука ко што они имаат клоцано за исто кога во тесно.
Во меѓувреме, хаха, хихи, вообичаеното:
Не, продолжив на темата после шегата.Што демек тоа што ме цитираше во ист пост со постот на сладоледот треба да ме прикаже дека се слагам со него, или што?
www.slobodenpecat.mk
@Macka12345Психопатите се калемат полека. Не се стануе психопат тек така. Флип д свич.
+1Едно од најглупите напишани мислења на форумов последниов период.
,,Тонете ко пол”
![]()
А детето да си го убиеш? „Боље“ е?боље сама ќе се убијам
Еве уште една:![]()
Жена на тротинет избегала откако удрила и тешко повредила друга жена во центарот на Скопје - Слободен печат
59-годишна жена од Скопје е тешко повредена откако ја удрила жена која возела тротинет, која по несреќата избегала од местото, соопшти полицијата. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Препорачано 1 Не ѝ дозволувам на ќерка ми да чита лоши коментари: Сара Мејс раскажа како ги воспитува...www.slobodenpecat.mk
Жените, мајки, кралици...
Секогаш безгрешни
@Macka12345
sdk.mk

Леле немој за оваа... не е за пишување по форуми јавно... ние велешани си знаеме![]()
ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА 18-ГОДИШНА ДЕВОЈКА КОЈА ПРЕДИЗВИКА СООБРАЌАЈКА СО ЕДНА ЖРТВА БЛИЗУ КАВАДАРЦИ, УАПСЕНА Е ВО ГЕРМАНИЈА ПО БЕГСТВОТО - Сакам Да Кажам
Обвинетата В. З. (20) од Градско доби пет години затвор за сообраќајката која пред 15 месеци се случи во близината […]sdk.mk
Тонеме ко пол!![]()

+1
А детето да си го убиеш? „Боље“ е?
Еве уште една:
![]()
ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА 18-ГОДИШНА ДЕВОЈКА КОЈА ПРЕДИЗВИКА СООБРАЌАЈКА СО ЕДНА ЖРТВА БЛИЗУ КАВАДАРЦИ, УАПСЕНА Е ВО ГЕРМАНИЈА ПО БЕГСТВОТО - Сакам Да Кажам
Обвинетата В. З. (20) од Градско доби пет години затвор за сообраќајката која пред 15 месеци се случи во близината […]sdk.mk
Тонеме ко пол!![]()

Затоа со години наназад отворено и искрено пропагирам една доктрина: да одат на преглед само кај некоја млада докторка или сестра! Win-win. Вака-така, и они мораат да стекнат некое искуство.Све поголеми гадови има
Сега е тетка, нека го чепка, еве Ингвар.