Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 5.136
- Поени од реакции
- 11.675
Ја сум тој што сум...еве ти одговор, што менува ова у муабетот?Ама убаво те прашав, кој си ти шо мислиш дека ти треба да учиш, ние да слушаме?
Поготово коа исполупа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум тој што сум...еве ти одговор, што менува ова у муабетот?Ама убаво те прашав, кој си ти шо мислиш дека ти треба да учиш, ние да слушаме?
Поготово коа исполупа?
Стојанчо се вика, не БлагојчоЕпа тоа ми е целата поентадури и се да е вистина околу девојката, од тоа дека била наркоманка, будала до некој ретардиран што пишуваше пред неколку страни (пола од маалските муабети да биле вистина).
Се и да е тоа така, Благојчо можел едноставно да се спакува и да и рече, фала ти многу не сакам да бидеме заедно ... али он решил дека боље опција е да се изживува врз неа на дневна база и детето да го гледа тоа![]()

А коа е жена у криво?Изјавата тонете ко пол е тоа што е проблемот на денешницава, не бива да се гледаме сите ко непријатели само затоа што немаме исто нешто меѓу нозе. Фактот е дека има гадови во двата пола и не треба покрај сувото и суровото да гори. Једино што сакам да натерам жените, особено у моја околина, да не релативизираат и правдаат кога жена е во криво, затоа правдата се симболизира со вага, да е измерено и пресудено.