- Член од
- 25 ноември 2010
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 724
Бивш сопругKako ti se desava ova? koj zeni ludaca narkomanka i kurvestija

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бивш сопругKako ti se desava ova? koj zeni ludaca narkomanka i kurvestija

Епа тоа ми е целата поентаPa ne, poprvo sam bi se utepal za losiot zivot izbor.
дури и се да е вистина околу девојката, од тоа дека била наркоманка, будала до некој ретардиран што пишуваше пред неколку страни (пола од маалските муабети да биле вистина).
a so e poentata na muabetot? ima nekoj sto go spori toa?Епа тоа ми е целата поентадури и се да е вистина околу девојката, од тоа дека била наркоманка, будала до некој ретардиран што пишуваше пред неколку страни (пола од маалските муабети да биле вистина).
Се и да е тоа така, Благојчо можел едноставно да се спакува и да и рече, фала ти многу не сакам да бидеме заедно ... али он решил дека боље опција е да се изживува врз неа на дневна база и детето да го гледа тоа![]()
Грешка си, она не можела да поднесе он да си отиде од нејзиниот живот...пробала да го задржи на секој начин, му препишала стан, дозволила да ја малтретира и т.н. и на крај кога веќе било јасно дека нема да биде со нејзе пак она за да биде главна у случајот се фрлила заедно со детето, на некој начин да му покаже дека ако не сака да живее со нејзе нема да има живот ни за него.Епа тоа ми е целата поентадури и се да е вистина околу девојката, од тоа дека била наркоманка, будала до некој ретардиран што пишуваше пред неколку страни (пола од маалските муабети да биле вистина).
Се и да е тоа така, Благојчо можел едноставно да се спакува и да и рече, фала ти многу не сакам да бидеме заедно ... али он решил дека боље опција е да се изживува врз неа на дневна база и детето да го гледа тоа![]()
Некој што го спори тоа ... буквално еден пост под тебеa so e poentata na muabetot? ima nekoj sto go spori toa?
живот пише романе.Друже, некогаш у животот треба само да седнеш да размислиш малце ... и да продолжиш да мислиш ... и продолжиш ... и ако пак си на истото место од кај што си почнал, легитимно е да си кажеш: "Јебига, тоа е што е толку дал Господ".Грешка си, она не можела да поднесе он да си отиде од нејзиниот живот...пробала да го задржи на секој начин, му препишала стан, дозволила да ја малтретира и т.н. и на крај кога веќе било јасно дека нема да биде со нејзе пак она за да биде главна у случајот се фрлила заедно со детето, на некој начин да му покаже дека ако не сака да живее со нејзе нема да има живот ни за него.
Абе види, жените бираат....имаат секогаш избор помеѓу нарцис, некој добар и мирен и ѕверот од филмот убавицата и ѕверот и имаат некои 5% од машка популација кои не спаѓаат у овие групи а се карактерно супериорни. Колку имаш у главата е пресудно....тука надворешен изглед не игра апсолутно никаква улога.Језиво. Кога ѕидовите би збореле, би ќутеле.
Што се дешава со девојчињата и жените во Македонија.
Автоматски споено мислење:
Колку сме сигурни дека се обидувала да го задржи на било кој начин? Дали знаеме од што би живеела, каде би се засолнила. Дали и се заканувал со живот по неа, детето, брат, семејство? Оти со психопат (нарцис, што и да е, не знам) многу е тешко човек да му избега од таа баш пајакова мрежа. Без разлика дал е партнер, сосед или некој трет намерачен кон жртвата.
Нема информации ниту дека се регистрирани зависници, ниту за досие од психијатрија итн итн. Многу малку информации има во јавност.
Брат, сум мислел ја многу....години сум поминал у анализа на сам себе, у анализа на све околу мене. Кога ќе напишам нешто рачунај го тоа како напор од моја страна ,кога ќе прочитате нешто од луѓе како мене гледајте да научите нешто. Не го правам ја ова од егоистични причини, едноставно сакам да покажам што е и како е. Не сум ја супериорен у ова, има луѓе што со години ве учат како @Sussaro на пример....не сакав да го спомнам ама ајде.Некој што го спори тоа ... буквално еден пост под тебеживот пише романе.
Друже, некогаш у животот треба само да седнеш да размислиш малце ... и да продолжиш да мислиш ... и продолжиш ... и ако пак си на истото место од кај што си почнал, легитимно е да си кажеш: "Јебига, тоа е што е толку дал Господ".
Многу ми е врв вака. Извини ништо лично, не само ти. Кога некој мисли дека му се може да учи некој. Па као ,, слушајте шо иам да ви кажам”. Не разбирам, кој си ти да нѐ учиш?Абе види, жените бираат....имаат секогаш избор помеѓу нарцис, некој добар и мирен и ѕверот од филмот убавицата и ѕверот и имаат некои 5% од машка популација кои не спаѓаат у овие групи а се карактерно супериорни. Колку имаш у главата е пресудно....тука надворешен изглед не игра апсолутно никаква улога.
Кај машко е многу потешко затоа што онаа категорија добри и мирни не постои кај жените.
Автоматски споено мислење:
Брат, сум мислел ја многу....години сум поминал у анализа на сам себе, у анализа на све околу мене. Кога ќе напишам нешто рачунај го тоа како напор од моја страна ,кога ќе прочитате нешто од луѓе како мене гледајте да научите нешто. Не го правам ја ова од егоистични причини, едноставно сакам да покажам што е и како е. Не сум ја супериорен у ова, има луѓе што со години ве учат како @Sussaro на пример....не сакав да го спомнам ама ајде.