Continuum

• Креатор на темата Креатор на темата gvinevra
  • Време на започнување Време на започнување
Се думав помеѓу оваа и Декстер да го продолжам кога веќе го завршив Менталист и ГОТ и се одлучив за Декстер оти има повеќе сезони.
VLJ
Како се викаше таа француската серија ти што ја препорачуваше на форумов?

Се думав помеѓу оваа и Декстер да го продолжам кога веќе го завршив Менталист и ГОТ и се одлучив за Декстер оти има повеќе сезони.
VLJ

Les Revenants, спуштај и гледај, мене уште 3 епизоди ми останаа, страшно добра серија испадна.

VLJ

Гледај ја Les Revenants, нема да погрешиш. Декстер за мене последната сезона стана невидена мизерија од рангот на Госип Грл.

Кира многу лесно се вклопи во новата средина, а богами и средината беше спремна да се прилагоди на гостинката. Знаев дека Канада е либерте земја, ама не знаев дека за да станеш полицаец треба само да се моташ на некое место на злосторство, и потоа да кажеш рандом име. :icon_lol:

Не знам дали да продолжам да ја гледам. Времето е скапоцена работа, а месечниот сообраќај на Телекабел уште поскапоцен.

Кира многу лесно се вклопи во новата средина, а богами и средината беше спремна да се прилагоди на гостинката. Знаев дека Канада е либерте земја, ама не знаев дека за да станеш полицаец треба само да се моташ на некое место на злосторство, и потоа да кажеш рандом име. :icon_lol:

Не знам дали да продолжам да ја гледам. Времето е скапоцена работа, а месечниот сообраќај на Телекабел уште поскапоцен.
И да стискаш копче секои 108 минути не е лесно. Гледај и ќути :)

И да стискаш копче секои 108 минути не е лесно. Гледај и ќути :)

Е да, ама барем тоа стискање на копче го спаси светот. Демек.

Многу серии ми се собраа нешто и сега за сега ќе ја паузирам серијава.

Извини, Кира.

Е да, ама барем тоа стискање на копче го спаси светот. Демек.

Многу серии ми се собраа нешто и сега за сега ќе ја паузирам серијава.

Извини, Кира.

Предавник!

Никогаш и не бил наш! :)
Iceboy останавме само ти и јас. VLJ не напушти а оној другиот отиде во модератори, тек сега кој ќе го трпи :)

Јас ја гледам :) Повеќе ради Кира ја гледам, но Ок серија е според мене.

Кажувајте ај да не читам многу многу, за time travel и SF фан, ми ја препорачувате?

VLJ стварно предавник, и јас сум Телекабел, не ставив приоритети на епизодите, 10 гига ја испоштовав..
Ио, напоменав после Јуни, немам ептен време да и' седнам маратонски.

Нема време сеа знаеш модераторство and shit...знаеш не е лесно.
Секоја шанса ќе ја користи да се фали сеа:вонзем:

VLJ стварно предавник, и јас сум Телекабел, не ставив приоритети на епизодите, 10 гига ја испоштовав..
Ио, напоменав после Јуни, немам ептен време да и' седнам маратонски.

Симнав една друга серија 12гб и морав да ја жртвувам оваа. Сепак, ако стварно е до толку добра колку што ја прават на темава, ќе и` дадам шанса повторно.

И шо предавник? Барем ја пробав, за разлика од Io што ја уште нема пробано Брејкинг Бед (ако сум грешка се извинувам однапред). :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom