Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се думав помеѓу оваа и Декстер да го продолжам кога веќе го завршив Менталист и ГОТ и се одлучив за Декстер оти има повеќе сезони.
VLJ
Како се викаше таа француската серија ти што ја препорачуваше на форумов?
Се думав помеѓу оваа и Декстер да го продолжам кога веќе го завршив Менталист и ГОТ и се одлучив за Декстер оти има повеќе сезони.
VLJ
Како се викаше таа француската серија ти што ја препорачуваше на форумов?
И да стискаш копче секои 108 минути не е лесно. Гледај и ќутиКира многу лесно се вклопи во новата средина, а богами и средината беше спремна да се прилагоди на гостинката. Знаев дека Канада е либерте земја, ама не знаев дека за да станеш полицаец треба само да се моташ на некое место на злосторство, и потоа да кажеш рандом име.
Не знам дали да продолжам да ја гледам. Времето е скапоцена работа, а месечниот сообраќај на Телекабел уште поскапоцен.
И да стискаш копче секои 108 минути не е лесно. Гледај и ќути![]()
Е да, ама барем тоа стискање на копче го спаси светот. Демек.
Многу серии ми се собраа нешто и сега за сега ќе ја паузирам серијава.
Извини, Кира.
Кажувајте ај да не читам многу многу, за time travel и SF фан, ми ја препорачувате?
Се вклопуваш во профилот...Кажувајте ај да не читам многу многу, за time travel и SF фан, ми ја препорачувате?
VLJ стварно предавник, и јас сум Телекабел, не ставив приоритети на епизодите, 10 гига ја испоштовав..
Ио, напоменав после Јуни, немам ептен време да и' седнам маратонски.