Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
== Наградна игра на Coca Cola. iPod Touch се додава на секој 2 часа. Све што треба да направите е да го пратите вашиот код што се наоѓа под капачето на кока колата. Од малата стаклена до 2 литри. Единствено нема за лименкиве, а има и Лајт. Инаку кој не ги праќа капачињата, може да ми ги прати кодовите ако сака по ПП :)

Coolzrock.

јА ИДАМ СЕА ДА КУПАМ ЗА ДА ТИ ДААМ НА ТЕБЕ КОДОТ...

Реков за тие што имаат капачиња, а не ги праќаат. Нека не идат во канта. Инаку темата беше наменета за да им кажам на луѓето што незнаат дека има наградна игра =)

Реков за тие што имаат капачиња, а не ги праќаат. Нека не идат во канта. Инаку темата беше наменета за да им кажам на луѓето што незнаат дека има наградна игра =)

Јас ќе ти ги дадам ти праќај ги ако добиеш нешто јас ќе си земам награда пошто ти го бараат капачето да видат дали навистина си добитник ако беше само кодот ќе куцавме само така.

Јас ќе ти ги дадам ти праќај ги ако добиеш нешто јас ќе си земам награда пошто ти го бараат капачето да видат дали навистина си добитник ако беше само кодот ќе куцавме само така.

Ништо тогаш... Ебаго! Сепак, ете ја наградната игра. И така и така си купувам кока колче, па нема проблем за мене :)

09N3T1G0DAVAMK0D0T6684

шо пари зима пораката?

Моите капачиња немаат код :( :( :(

cekor_11.jpg

cekor_24.jpg

Изгледа Кока Колата ти е од пред награднава игра :)

шо пари зима пораката?

5 денари + ддв.

ЦЦ а ја па се од лименки пијам:nesum:

Ма не верувам у вакви работи бе, порано праќав како улав, сеа не сакам ни да помислам за да испраќам. И од кај да знам јас дека они даваат на секој 2 саати по еден ајпод, ги даваат ли некаде добитниците, или не ?

Не го бараат капачето,го бараат телефонот да си го носиш со тебе за да проверат дека од тој број е пратена пораката :baeh:а

Не го бараат капачето,го бараат телефонот да си го носиш со тебе за да проверат дека од тој број е пратена пораката :baeh:а

Јас кога добив од кока кола пред 3-4 години ми го бараа капачето сега незнам како е.

Мореее, а ги даваат ли некаде сите добитници на ајподите ? Оти ако не ги даваат, од кај ќе знаеме дека некој добива, може они само објавуваат, а колку даваат е прашање..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom