Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Поголем излив на љубомора не сум увидела доста долг период :icon_lol:
Немора да значи , можеби е лектор човекот ...апсолутно се согласувам со неговите забелешки :) , многу лошо пишувам ко вистина да се годините под аватарот

Не праќам ич али не дека не верувам туку дека не ми текнало.Лани испратв едно 30-35 капачиња али ништо.На брат ми еден другар едно испрати и ќари телефон.Значи може некој да испрати 1000 а некој едно и пак овј со едно капаче да фати а другиот да остане со празни раце.Така да се е до среќата.
И вие се жалите испратрив хх капачиња и не добив.Па ако немате среќа испратете и 5000 пак нема да добиете.

Не праќам ич али не дека не верувам туку дека не ми текнало.Лани испратв едно 30-35 капачиња али ништо.На брат ми еден другар едно испрати и ќари телефон.Значи може некој да испрати 1000 а некој едно и пак овј со едно капаче да фати а другиот да остане со празни раце.Така да се е до среќата.
И вие се жалите испратрив хх капачиња и не добив.Па ако немате среќа испратете и 5000 пак нема да добиете.
да ама кога пратиш хх капачиња имаш поголеми шанси :)

Да прашам нешто,пошто ме мрзи 11 страници да читам,има ли некој добиено iPod или чиста лага e и си ги делат на роднини наградите,пошто праќам јас првиот пат 6 капачиња и тоа во 04:15 саатот навечер,за во извлекување во 06:00,ај ништо..си викам некој имал повеќе среќа,после тоа пратив одделно по 3-4 капачиња-ништо,на крај собрав пратив наеднаш 10 капачиња исто во 04:00 саат за извлекување во 06:00 и пак ништо,сега која е шансава да пратат толку луѓе тоа време кодови во Македонија,мене ми изгледа на наместена работа,плус кој будала ќе ти додели iPod еднаш ако пратиш код а некој пратил 40 пати па не добил,не дека се бира тоа компјутерски,никој нема докази дека е така,и пишува таму убаво,повеќе кодови-повеќе шанси,инаку баталив сега,си купувам кока-кола гајле ми е за капачињата,ги фрлам.:tapp:

Даваат бе.

Иначе, вчера за првпат купив од мене сок за дома и велам ајде првпат па и код да пратам.
Помината била играта.

:pos:

Kaпачињата сосе кодови и шотизнам се знае за каде се, канта.

Абе и јас пракав по 3 на ден...Па ништо...

Абе од сите теми оваа најде да ја разбудиш. Оваа е мртва тема, наградната игра е одамна завршена.
На кој му е гајле колку пари си дал.

Ако не те мрзело да пресметаш, со секое ново праќање шансите да добијаш се зголемуваат многу малку. Доволно би била да праќаш неколку пати на месец и тоа.

Измена. Настана некоја грешка, нешто подзакочи и се појави двојно мислење. Јас не ни кликнав два пати.

епа штом веќе ја разбуди овој темата може некој модератор да ја префрли у канта :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom