Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Мореее, а ги даваат ли некаде сите добитници на ајподите ? Оти ако не ги даваат, од кај ќе знаеме дека некој добива, може они само објавуваат, а колку даваат е прашање..

Вистина е еве некои од вчера што биле.

Дејан од Виница.
dejan.jpg

Марко од Скопје.
marko.jpg

Наташа од Струмица
natasa.jpg

Стојан од Облешево
stojko.jpg

:pos:

Што стана со културата и манирите на маса како пиење од ЧАШКА? :pos2:

брррр,колку,брррр ми е,бррррррр,глупа,бррррр,рекламата,брррррррр,таа новата,бррррр
нз зошо
БРРРРРРРРРРР:vozbud:

Вистина е еве некои од вчера што биле.

:pos:

:pos2: Хахаха добро за Наташа поверував многу јаки биле струмичанки, така кружат муабети...уште да имавме вакви Наташи ќе беше супер.

Диме од Велес е најновиот добитник

2372235894_3a0f63086e.jpg

Од доверливи извори дознавам дека и Coolzrock најпосле добил iPod и му се исплатило праќањето на пораки и молењето за кодови по форуми

drew_p.jpg

Нели ајпод тач
32gb_ipod_touch.jpg

или јас не ви го сваќам сеирот?

Нели ајпод тач
32gb_ipod_touch.jpg

или јас не ви го сваќам сеирот?

[irony] Стварно, на шишето на Кока Кола има слика од ајпод тач, на овие „обични“ ајподи им даваат. [/irony]

Подобро обичен отколку ич ајпод. Честитки Coolzrock.

Coolzrock од мојот код што му го пратив по приватна добил ајпод, ај честито ако ти се падне уште еден мој е, ок ? :(

Честитки од се` срце. Јас добив маица кога бев 4то одделение ама сепак ајпод си е ајпод. Свака му част.

Следниот добитник ќе биде истакнат во 00:00 часот, последните промени можете да ги следите на официјалниот сајт за наградната игра, јас земав испратив пак 2 кода и ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom