Oд њу чајна бе постирал. Исто како ја против сдс да постирам од инфомакс или против дпне од мактел....се разгорува војната, слободниот запад настапува отворено демократски и без прикривање на фактите сосема спротивно од онаа што го прави Кина!
...една слика 1000 збора, едно видео цела приказна...
оди бе бегај таму, ти дозволија на форумов да му објавиш војна тема за Вучиќ со наслов последен балкански диктатор... и ти најде нешто да збориш???Oд њу чајна бе постирал. Исто како ја против сдс да постирам од инфомакс или против дпне од мактел.
Не хранат со лубрикант за да ги ебеме таквите како тебе.оди бе бегај таму, ти дозволија на форумов да му објавиш војна тема за Вучиќ со наслов последен балкански диктатор... и ти најде нешто да збориш???
Кога на форум-портал Кајгана се дозволува спец-опс против соседна држава и легитимно избрана власт како се вика тоа?
...со што ве хранат изгледа само на лубриканти ве држат
П.С.
прашање на време е кога ќе ти се дозволи да отвориш тема со наслов новочетници северне бановине!
ти да ебеш нешто копито едно, кравата да носеше гаќи немаше да видиш во живо и да знаеш како изгледа ... единствено за што талентиран онанатор како тебе е комептентен е да сиса весла и да ми “опере„ глаата!Не хранат со лубрикант за да ги ебеме таквите како тебе.
а овде насловната со повеќе интересни наслови за можниот развој,..Kina SAD-u prijeti sankcijama zbog jučerašnjeg zakonskog prijedloga | Geopolitika News
Prema navodima medija Global Times, od četvrtka, 14. svibnja, Kina namjerava uvesti sankcije protiv četiri američka kongresmena i dvije organizacije zbog u Kongres dostavljenog…www.geopolitika.news
И на мене сеуште не ми се веруе како уредништвото на форумов дозволи ваква тема некој да отвори за господинот Вучиќ.оди бе бегај таму, ти дозволија на форумов да му објавиш војна тема за Вучиќ со наслов последен балкански диктатор... и ти најде нешто да збориш???
Кога сум у добри односи со уредништвото тоа е, кој му е крив на таксист што не може да отвори тема за добродетелствара на вучиќ, путин, пин...И на мене сеуште не ми се веруе како уредништвото на форумов дозволи ваква тема некој да отвори за господинот Вучиќ.
Ili so drugi zborovi sakas da kazis deka za razlika od taksistot ti mnogu dobroКога сум у добри односи со уредништвото тоа е, кој му е крив на таксист што не може да отвори тема за добродетелствара на вучиќ, путин, пин...
Aman be Vlade, bezobrazen eden.Ili so drugi zborovi sakas da kazis deka za razlika od taksistot ti mnogu dobro
Stvarno koj mu e kriv sto ne znae da dudla ko tebe
Сите снимки со супа од лилјаци и конзумација од страна на Кинези било снимено на остров Палау, во Индонезија, а потоа се подметнати како кинески. Буквално сите. На островите Палау во Микронезија, лилјаци се јадат стотици години.
Патем, јадење лилјаци во Кина се смета и е културолошки неприфатливо, никој досега не слушнал ниту видел месо од лилјаци како се продава на пазарот во Вухан или во ресторани. Анти-кинеската пропаганда помина убаво и како храна за синофобија и расизмот, може да се види и овде на овој форум но и на сите слободни медиуми во целосен „раскош“.
И за крај, најновите истражувања покажуваат дека инфекцијата не започнала на тој пазар, туку таму се шири масовно, се разбира кога заразено лице го посетило пазарчето во Вухан. Но, сите овие сознанија сето тоа денес веќе не вреди ништо, кај поглема маса на луѓе е веќе креирано мислење дека за сите зла вируси и се што не чини се виновни и одговорни Кинезите. Секој избира во што да верува, слично како и со другите работи.
Па можда ги ти задоволуваш орално и те задоволуваат анално, пошто ги познавам истите одамна. А ако сакате и вие да отворите теми преку мене не ми пречи и мене да ми го дудлате.Ili so drugi zborovi sakas da kazis deka za razlika od taksistot ti mnogu dobro
Stvarno koj mu e kriv sto ne znae da dudla ko tebe
Чекам кога ке почне да води муабет дека не јадат месо од кучиња и мачки. Каде и да е не е баш далеку.Поглупо нешто мислам од оној билбордон Хвала брате Си нема искочено одамна, еве еден пример на правдање, врв на глупоста
Чекам кога ке почне да води муабет дека не јадат месо од кучиња и мачки. Каде и да е не е баш далеку.Поглупо нешто мислам од оној билбордон Хвала брате Си нема искочено одамна, еве еден пример на правдање, врв на глупоста