Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, не знам фали да се радувам на ова. Каде се проекциите на џебното кино? Во мкц некаде претпоствувам во хол. Сакам стара класика да искусам во кино сала...

Хм, не знам фали да се радувам на ова. Каде се проекциите на џебното кино? Во мкц некаде претпоствувам во хол. Сакам стара класика да искусам во кино сала...
Видимо се! :D

Сигурно ќе се видиме, со оглед на тоа што ќе сме 8 души на проекција, со сѐ тројцата од фестивалот.

Шала на страна, да не треба за бесплатниве во џебно кино да се зема карта, дека лимитирано на 80 луѓе е. Да не дојде некоја навала на народ? :ROFLMAO:

ја планирам на Кејн да идам, па јавете се, да се видиме. :D

Во врска со заедничките гледања, Toni Erdmann, Sieranevada?

Петок/сабота само изгледа нема да ги фатам најдобрите, недела евентуално ќе стасам во Скопје за репиризата на Paterson. Во четврток ќе одам и на Машиновозачот и Франц.

Јас сакам најмногу на Touch of Evil да одам, ама па Недела го ставиле :confused: . Chimes at midnight ми избива на пол-позиција сега. Само ќе треба малку шпринт после проекција 5ка да се фати ноќна. Кејн ми е гледан а и не сум некој фан на филмот за да го репризирам.

Јас не сум сигурен за Toni Erdmann, многу е рано проекцијата, не сум сигурен дали ќе стигнам. А S'one strane да го гледаме заедно, што велите?

Јас не сум сигурен за Toni Erdmann, многу е рано проекцијата, не сум сигурен дали ќе стигнам. А S'one strane да го гледаме заедно, што велите?
Јас ќе гледам да излезам 30 мин порано од работа за Тони Ердман :D:D

Може за хрватскиот, верувам дека ќе останувам во Скопје тој викенд така да ќе се договориме.

Уште поарно е S'one strane. :D
Сега погледнав средена програма.

Сиераневада и Аве Цезар имаат измени во термините.

Сиераневада наместо на 17-ти, ќе игра на 11-ти, а Цезар на 17-ти. И двата се во 20 часот.

Ете така, фалеше и овој да го преместат и најдобрите да го пропуштам :cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious:

Инаку ми одговорија дека сега засега имаат право само за фестивалско емитување, но не се исклучува можноста некој од филмовиве да завршат на редовна програма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom