B
Blade Torch
Гостин
Хм, не знам фали да се радувам на ова. Каде се проекциите на џебното кино? Во мкц некаде претпоствувам во хол. Сакам стара класика да искусам во кино сала...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://mkc.mk/djebno-kino/Хм, не знам фали да се радувам на ова. Каде се проекциите на џебното кино? Во мкц некаде претпоствувам во хол. Сакам стара класика да искусам во кино сала...
Видимо се!Хм, не знам фали да се радувам на ова. Каде се проекциите на џебното кино? Во мкц некаде претпоствувам во хол. Сакам стара класика да искусам во кино сала...
Видимо се!![]()
Јас ќе гледам да излезам 30 мин порано од работа за Тони ЕрдманЈас не сум сигурен за Toni Erdmann, многу е рано проекцијата, не сум сигурен дали ќе стигнам. А S'one strane да го гледаме заедно, што велите?
Уште поарно е S'one strane.Јас не сум сигурен за Toni Erdmann, многу е рано проекцијата, не сум сигурен дали ќе стигнам. А S'one strane да го гледаме заедно, што велите?
S'one strane ти се поклопува со КејнУште поарно е S'one strane.
Сега погледнав средена програма.
онда Кејн. Боље ќе видам ко ќе земам печатена програма. Овие од Џебно не ги ни погледнав.S'one strane ти се поклопува со Кејн
Се сомневам во ова. Особено периодов! Нема шанси.но не се исклучува можноста некој од филмовиве да завршат на редовна програма.