Не знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...
tocno takaНе знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...
nemaa srekja i abramovi4 ja kupi i srekjata i sega sme sampionitocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
![]()
Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама солtocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
![]()
трампа на векот беше оваа,Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:18 ---
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.
![]()
Имено, светските лидери на состанокот на Г-8 во Кемп Дејвид, САД, за момент ги прекинаа разговорите од политиката за да го проследат дуелот помеѓу Баерн Минхен и Челзи.
Од фотографијата може да се види кој за кого навива. Имено, премиерот на Велика Британија, Дејвид Камерон и Барак Обама се израдуваа при израмнувачкиот гол на Челзи, додека веднаш до нив германската канцеларка Ангела Меркел и претседателот на Европската комисија, Жозе Мануел Баросо беа шокирани. Крајниот резултат секако дека е познат, Челзи победи по изведувањето на пенали со 4:3 и стана Европски првак, па така може да се претпостави кој од овие лидери на состанокот во Кемп Дејвид бил најрасположен.
Фото: Ројтерс
Работат масоните работат...![]()
![]()
Обама: Тачдаааауууун.... oh wait, this is real football not american football...Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:18 ---
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.
![]()
Фала <3Честички до фановите на челзи за титулата
![]()
За сликава да не сакаш точак да ти купам?Честички до фановите на челзи за титулата
![]()
полека бе дечко не се пали зошто пожарна нема да те изгасиЗа сликава да не сакаш точак да ти купам?