Не знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...
tocno takaНе знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...
nemaa srekja i abramovi4 ja kupi i srekjata i sega sme sampionitocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама солtocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
трампа на векот беше оваа,Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:18 ---
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.
Имено, светските лидери на состанокот на Г-8 во Кемп Дејвид, САД, за момент ги прекинаа разговорите од политиката за да го проследат дуелот помеѓу Баерн Минхен и Челзи.
Од фотографијата може да се види кој за кого навива. Имено, премиерот на Велика Британија, Дејвид Камерон и Барак Обама се израдуваа при израмнувачкиот гол на Челзи, додека веднаш до нив германската канцеларка Ангела Меркел и претседателот на Европската комисија, Жозе Мануел Баросо беа шокирани. Крајниот резултат секако дека е познат, Челзи победи по изведувањето на пенали со 4:3 и стана Европски првак, па така може да се претпостави кој од овие лидери на состанокот во Кемп Дејвид бил најрасположен.
Фото: Ројтерс
Работат масоните работат...
Обама: Тачдаааауууун.... oh wait, this is real football not american football...Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:18 ---
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.
Фала <3Честички до фановите на челзи за титулата
За сликава да не сакаш точак да ти купам?Честички до фановите на челзи за титулата
полека бе дечко не се пали зошто пожарна нема да те изгасиЗа сликава да не сакаш точак да ти купам?