Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Ramos: "Congrats to Mata and Torres, and "mucho animo" to my mate Robben."
Ramos: "By the way, I didn't know Neuer was so good at finals . Another year maybe. Humility always, champion."

Трпение спасение шо би рекле ние... ништо прљаво не му рекол. А инаку...

After the UCL Semi finals, Neuer mocked Ramos: "I didn't know that Ramos likes to shoot penalty kicks over the goal."

пичкарски потег и од Ноер, не !?

Karma is a bitch, или како и да беше... :)
Ја aлудирав на она од кај вас во фан клубот, затоа и потенцирав, АКО го рекол навистина тоа, односно напишал, тогаш тоа е класичен пичкарски и кукавички потег со кој го руга цел тим на Баерн Минхен а уз пут удира и по навивачите на тој клуб.
Ова што го кажа Ноер не е ок но удри на заебанција стриктно на фудбалерот, а не на целиот тим и навивачите на клубот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честички до фановите на челзи за титулата :cool:

Знам дека ке пукнеш од завист,ама тоа не прави посрекни и поголем е меракот за титулата така.. LONDON IS BLUE !! :vozbud::vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ја aлудирав на она од кај вас во фан клубот, затоа и потенцирав, АКО го рекол навистина тоа, односно напишал, тогаш тоа е класичен пичкарски и кукавички потег со кој го руга цел тим на Баерн Минхен а уз пут удира и по навивачите на тој клуб.
Ова што го кажа Ноер не е ок но удри на заебанција стриктно на фудбалерот, а не на целиот тим и навивачите на клубот.
Еве ти постирав што напишал, никаде не руга цел тим, па ни Ноер не го руга. Тоа што беше првично постирано беше класична извртена изјава. :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Знам дека ке пукнеш од завист,ама тоа не прави посрекни и поголем е меракот за титулата така.. LONDON IS BLUE !! :vozbud::vozbud:
Каков е тој шампион кога е 3ти во својот град и 6ти во лигата???

LONDON IS RED AND IT ALWAYS WILL BE - ама тоа е друга приказна за која немам време да ти објаснувам. Радувајте се додека можете. Поздрав!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

LONDON IS RED AND IT ALWAYS WILL BE - ама тоа е друга приказна за која немам време да ти објаснувам. Радувајте се додека можете. Поздрав!!!
Знам дека не ти е сеедно што Челзи освои ЛШ а Арсенал уште не.
Инаку на тој натпревар не играше вашиот дежурен кошмар Дрогба :D.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

ај не биди смешен жити се..Челзи се Европски Шампиони моментално а твојот Арсенал моментално е ништо..плус првиот клуб од Лондон што освојува ЛШ..не знам од каде толкава храброст за ти како фан на Арсенал да коментираш за Челзи кога пред оваа сезона од 10 дуели 8 победи на Челзи беа кога Дрогба ве масакрираше секој можен дуел..па ајде да поставуваат слики и видеа да те потсетат???

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790

:facepalm:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Знаев дека ќе се запалите ко некои тинејџерки па пожарна нема да ве олади затоа не сакав да влагам у дискусија.
И не палнирам ко некои да си ги мериме овде победите , титулите и трофеите, секој со 2 грама мозок нека отвори википедија и ќе види каква е состојбата и зoшто London is red. А за тоа што сте освоиле први титула нека ви е честито, но немора ништо да значи , и ман ју освоил прв титула од Англија па нека видат колки се со титулите со ливерпул.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
tocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
:)
Челзи имаше дрим тим со Мурињо и куп звезди па не им тргна во ЛШ,сега останаа само со Дрогба,Лампард,Тери и Чех од старата гарда и го освоија тоа што не можеа со Мурињо.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Челзи имаше дрим тим со Мурињо и куп звезди па не им тргна во ЛШ,сега останаа само со Дрогба,Лампард,Тери и Чех од старата гарда и го освоија тоа што не можеа со Мурињо.
тоа ти покажува дека фудблаот е заебана работа и не секогаш победува појакиот посебно во ЛШ треба и доза на среќа пошто повеќето тимови што стигаат до самиот крај се јаки и нијанси и малце среќа одлучува

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
полека бе дечко не се пали зошто пожарна нема да те изгаси
ја само си ја постирав сликата што ја најдов на нет, секој е доволно паметен да си ја сфати како што сака!
Јас ја сфаќам како слика во која јасно се гледа дека Челзи ги изрезили Барса и Баерн на нивен терен пред нивни навивачи.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Рамос каков клошар како пишал мислиш Ноер киксал у финалево или врска немал ,цел свет го дупеше и демек сеа он дупи нешо, дркал за Баерн да изгубат за да се напраи паметен а уствари тоаш Ноер не го ни дупчеше туку кажуваше за сите играчи на Реал кај мислел дека ќе го изведат пеналот и дека не очекувал да шутне Рамос високо по средина(у стил очекувал на страна да шутне или нешо) али овој да се напраи паметен нешо демек Ноер му бил крив што ја шутна 10 метра над гол

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Имам респект за Арсенал и секогаш сум навивал за нив во ЛШ,бар ако не се сретнат со Ман У или Челзи.Венгер е одличен тренер ама иако вади одличен играчки кадар никогаш не успеал да донесе ЛШ титула.Наместо да ти е драго што Лондон може да се гордее со ЛШ титула и спортски да пружиш рака само повеќе се истакнуваш како ситна душа и го оцрнуваш Арсенал беспотребно.

Kajgana Shop

На врв Bottom