Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Geoff Shreeves has just held a meeting with Tottenham and told them that they are not going to be in the Champions League next season!

I

IBIZA SOUND

Гостин
Не знам што сакаш да докажиш кога се знае дека денес парите го вртат светот и ако тимот има амбиции тогаш треба да се вложи одредена сума на пари а не ајде ќе форсираме младинци па ако биди нека биди ...
tocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
tocno taka
no avramovic ima pari nanazad nekolku godini pa ne ja osvoi ls,znaci trebe da imas i srekja a vo slucajot celzi ja imase i ja zema ls
:)
Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:18 ---
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.

Имено, светските лидери на состанокот на Г-8 во Кемп Дејвид, САД, за момент ги прекинаа разговорите од политиката за да го проследат дуелот помеѓу Баерн Минхен и Челзи.
Од фотографијата може да се види кој за кого навива. Имено, премиерот на Велика Британија, Дејвид Камерон и Барак Обама се израдуваа при израмнувачкиот гол на Челзи, додека веднаш до нив германската канцеларка Ангела Меркел и претседателот на Европската комисија, Жозе Мануел Баросо беа шокирани. Крајниот резултат секако дека е познат, Челзи победи по изведувањето на пенали со 4:3 и стана Европски првак, па така може да се претпостави кој од овие лидери на состанокот во Кемп Дејвид бил најрасположен.
Фото: Ројтерс

Работат масоните работат... :D :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Да а Барса ги купи Фабрегас,Ето,Ибрахимовиќ,Анри,Чигрински,Виља и остатокот со парче леб и 5 грама сол
Колку финалето во Лигата на шампионите е секогаш во центарот на вниманието покажува и оваа фотографија.

Имено, светските лидери на состанокот на Г-8 во Кемп Дејвид, САД, за момент ги прекинаа разговорите од политиката за да го проследат дуелот помеѓу Баерн Минхен и Челзи.
Од фотографијата може да се види кој за кого навива. Имено, премиерот на Велика Британија, Дејвид Камерон и Барак Обама се израдуваа при израмнувачкиот гол на Челзи, додека веднаш до нив германската канцеларка Ангела Меркел и претседателот на Европската комисија, Жозе Мануел Баросо беа шокирани. Крајниот резултат секако дека е познат, Челзи победи по изведувањето на пенали со 4:3 и стана Европски првак, па така може да се претпостави кој од овие лидери на состанокот во Кемп Дејвид бил најрасположен.
Фото: Ројтерс

Работат масоните работат... :D :D
трампа на векот беше оваа, :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Најдобрите 11 според Goal.com

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Обама: Тачдаааауууун.... oh wait, this is real football not american football... :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Помина финалево,навивачите си прославија и мислам дека доаѓа ред да се стави најдебилната работа некогаш што сум ја прочитал.

Антифудбалот на врвот на Европа! Сите знаеме како Челси стигна до оваа финале и сите знаеме како играа на овој натпревар со Баерн! Инаку респект за Чех!

Љубомората чуда прави.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Честички до фановите на челзи за титулата :cool:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
За сликава да не сакаш точак да ти купам?
полека бе дечко не се пали зошто пожарна нема да те изгаси
ја само си ја постирав сликата што ја најдов на нет, секој е доволно паметен да си ја сфати како што сака!

Kajgana Shop

На врв Bottom