Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Не ми е нешто посебно али за губење време е добар...а бунтовниците секако се на 1 место!

Член од
19 јануари 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
По завршувањето на серијата ИЗА на А1 од Март започнува да се емитува последната сезона од вашата омилена серија:

АНГЕЛИ 4

Среќни ли сте сега?:baeh: Фала богу уште оваа сезона па конечно ќе се ослободиме од оваа серија:bip:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Млади Бунтовници имаше две сезони шо дар-мар направи таа серија, оваа со магии и други земји има 4 сезони :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
По завршувањето на серијата ИЗА на А1 од Март започнува да се емитува последната сезона од вашата омилена серија:

АНГЕЛИ 4

Среќни ли сте сега?:baeh: Фала богу уште оваа сезона па конечно ќе се ослободиме од оваа серија:bip:

Извор на информацијата?

Член од
19 јануари 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Извор на информацијата?
Братучед ми работи во филмската редакција на А1 телевизија. Оттаму имам информации за три нови серии и едно ново реално шоу. Засега можам да кажам само за овие две серии. За следните проекти на А1 ќе дознаете понатаму. Поздрав!

Член од
2 септември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
0
Незнам зошто некој го напаѓа филмот ако го нема гледано.. Четврта сезона е најубава и штета што не ја даваат на телевизија.. А бендот видете вчера колку луѓе собра. Повеќе од 120.000
http://www.youtube.com/watch?v=Tgl3qszCB4E&feature=feedlik

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, нема да можам да спијам сега.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
КОГА СУМ ГО БАРАЛ ОВА???????????

Гледаш дека не е убаво за очи? Оти се понашате ко недоносени?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
OMG OMG OMG Fangirling all around omg omg I just came :vozbud:

Добро а сега сериозно.
Што е финтава со серијава?Никогаш не ми биле интересни овие серии. Не знам зошто али шпанскиве тинејџ серии не ми биле инетересни.
Дури и кога сите ги гледаа (и машки и женски) и кога онака срамежливо морав да кажам дека не ги гледам пошто можеа да ме направат ненормален ако не ги гледам пак не ги гледав.

On the other hand воопшто не е лошо ова.Има сериозна фан база во МКД серијава.Некои веќе по торенти си ја гледаа серијава ама ептен молеа бараа некоја ТВ да ја откупи сезонава и конечно им се исполни желбата така да супер за нив и за Сител.
Исто така ова не е турска серија а и поинтересна е од било која турско индиска серија (претпоставка ама најверојатно така е) така да супер за телевизијата,за фановите и за луѓе што не сакаат турски серии.

Е сега едино лошо е што и остареа тие што ја гледаа серијава во нејзиниот врв на популарност па сега наместо серии да гледаат плачат како магарици али сепак браво за потегов иако не ми е интересна серијава а нема ни да ја гледам.
И на крај креава покрај промените во програмската шема на МТВ веќе баш ми е и гајле што даваат на другиве телевизии.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мислам дека знам која е серијава али не сум сигурен. Се двоумам дали беше онаа кај што еден дечко(најмангуп од сите) има радио станица своја или беше онаа кај што многу деца без родители нешто у куќа се па се верат на 14 години итн итн??

Kajgana Shop

На врв Bottom